Abdullah Talal Hameed

 HNK GORICA
DRAMATIČAN APEL

Šok u hrvatskom prvoligašu, nestao igrač Gorice! ‘Izgubio mu se svaki trag, javili smo se policiji‘

Gorici se priključio prije 10-ak dana, a prije toga je igrao za mađarski ZTE
Piše: Hajdi Karakaš JakubinObjavljeno: 22. kolovoz 2023. 16:34

Od jučer se gubi svaki trag 27-godišnjem Hameedu Abdullahu Talalu, koji je prije dva tjedna iz mađarskog ZTE-a prešao u velikogorički HNK Goricu. Prema pisanju Cityportala.hr, Talal je u subotu 19. kolovoza otišao iz Hrvatske za Budimpeštu kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u svom novom klubu i kako bi preselio stvari u svoj novi velikogorički dom.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedjeljka, pri čemu mu je rekao kako ‘upravo pakira stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub’. I od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve ukoliko su u ponedjeljak ili danas imali priliku sresti nogometaša da se jave s informacijama u najbližu policijsku postaju ili klub, piše Cityportal. Talal, inače, vozi bijeli Porsche Taycan švedskih nacionalnih oznaka i pretpostavlja se da se u njemu udaljio sa mađarske adrese.

Gdje mu je zadnji puta lociran signal, nije poznato. Policija istražuje je li možda žrtva kaznenog djela s obzirom da potječe iz bogate obitelji.

U nastavku teksta pročitajte objavu HNK Gorica:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 18:36