Željko Sopić

 DAMIR KRAJAC Cropix
VIDEO IZJAVE

Sopić neće šutjeti: ‘Netko pametan tamo je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za 3 dana!‘

Nakon što je Gorica danas igrala utakmicu protiv Varaždina, za tri dana je čeka dvoboj protiv Dinama.
Piše: SNObjavljeno: 18. siječanj 2023. 21:07

Gorica i Varaždin su otvorili drugi dio sezone SuperSport HNL. Utakmica je završila bez golova, domaćini su imali jedanaesterac pred kraj utakmice, ali Sukov udarac je obranio Radošević.

Nakon utakmice trener Gorice Željko Sopić nije bio nezadovoljan utakmicom.

"Neloše smo ušli u utakmicu, stvorili neke prilike, dečki su stvarno dali sve od sebe. Varaždin je isto ekipa koja teži nogometu, na ovako teškom terenu nije nam bilo lako im parirati. Nije bilo lako složiti momčad, imali smo nekih unutarnjih problema. Ne mislim to na ove neregistrirane igrače nego su neki igrači imali manjih zdravstvenih problema i nije bilo lako to sve složiti", rekao je trener Gorice za klupske društvene mreže.

Sopić se nije previše osvrtao na činjenicu da zimska pojačanja Gorice nisu mogla igrati današnju utakmicu jer još nisu registrirana s obzirom na to da je službeno prijelazni rok u SuperSport HNL počeo danas. No, ipak se osvrnuo na tu činjenicu.

"Treneri to razumiju. Nije to PlayStation da ti jednog izvadiš, drugog staviš i da je to svejedno. Mogu samo pričati o igračima koji su danas igrali. Dali su sve od sebe, poštivali su dogovor, na kraju nije išlo, detalji su odlučivali, a u nekim segmentima utakmice smo jednostavno morali bolju igru okruniti golom. Kad ne zabiješ gol, Varaždin raste, ali sva sreća da smo izblokirali. Na kraju smo imali jedanaesterac kojeg nismo realizirali, ali to je nogomet. Bit će ih još 100 realiziranih ili nerealiziranih."

Goricu već za tri dana čeka dvoboj protiv Dinama. Sopić u najmanju ruku nije zadovoljan tim rasporedom.

"Definitivno ćemo u rosteru imati 4-5 novih igrača za koje se nadam da će biti registrirani do subote. Utakmica nam dolazi nakon 3 dana. Netko pametan tamo je odlučio, pošto smo mi zadnji, da igramo za 3 dana", rekao je Sopić i sarkastično dodao s obzirom na današnje teške uvjete na vodom natopljenom travnjaku:

"Teren je bio tako dobar da će nam super leći utakmica za tri dana, ali idemo dalje. Hrabro na Maksimir."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 13:44