Ivan Banić

 FACEBOOK/HNK GORICA
DOBRE VIJESTI

Sopić otkrio informacije o Banićevom stanju: ‘U bolnici je, probudio se. Vojtko je plakao u svlačionici‘

Gorica je objavila da je Banić prevezen u Vinogradsku bolnicu, gdje čeka daljnje pretrage.
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2023. 19:21

Teška ozljeda vratara Gorice Ivana Banića bacila je sjajnu utakmicu između Gorice i Lokomotive (2:2) u drugi plan. Banić je istrčao kako bi obranio udarac napadača Lokomotive Indrita Tucija, ali naletio je na suigrača Matúša Vojtka i pao u nesvijest. Nakon nekoliko minuta, iznesen je s terena.

- Iskreno, nadam se da će s Banićem sve biti u redu i to nam je u ovom trenutku jedina bitna stvar. Ovaj će bod nama biti presudan, ali rezultat pada u drugi plan. Predsjednik Črnko zvao je ljude u bolnici i Banić se navodno probudio. Ono što sam vidio kad je izlazio s terena, nije bio pri svijesti. Molit ćemo se za njega da bude dobro, ipak je ovo igra, a ne rat - rekao je trener Gorice Željko Sopić nakon utakmice.

image

Željko Sopić

Željko Puhovski/Cropix

I Gorica je na društvenim mrežama objavila da je Banić prevezen u Vinogradsku bolnicu, gdje čeka daljnje pretrage.

Sopić se osvrnuo i na samu utakmicu:

- Cijeli tjedan upozoravam da su oni (Lokomotiva) najpotentniji po pitanju tranzicije. Napravili smo veliku grešku kod drugog gola, dali im šansu da povećaju svoju prednost. Opet, da smo zabili za 1:0 iz prilike koju smo imali, vjerojatno bi pobijedili. Kad sve zbrojimo, mogu skinut kapu svojim igračima. S igračem manje, s Raspopovićem na golu, ovo je za napisati romane - nastavio je trener Gorice pa zaključio:

- Ponovno ću reći, a onda će opet pričati da govorim gluposti. Znate kakvi su ovi naši hibridni tereni, ovaj danas je čak bio i dobar, ali to su jako skliski tereni. Više si na ledu nego što igraš nogomet i onda se dogodi greška kao kod Vojtka. On je zabio gol i plače u svlačionici. Nadam se da će sve biti u najboljem redu, misli cijelog kluba su s Banićem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 07:31