TOM DUBRAVEC/Cropix
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivši igrač Bijelih: Vrijeđali ste Tudora, sad vrijeđate Leku, a istina je da Hajduk nema igrače

Tonći Kukoč nije se ustručavao jasno reći što misli o stanju u Splitu
Piše: SNObjavljeno: 20. veljača 2023. 14:47

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč na Facebooku je prokomentirao situaciju u svojem nekadašnjem klubu i sjajan uspjeh Igora Tudora koji se probjedom protiv Toulusea od 3:2 vratio na drugo mjesto francuske lige.

Tudor je tako u 24 kola osvojio 52 boda, a to nije uspjelo niti jednom njegovom prethodniku u povijesti kluba.

"Dok je Igor trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj i da nema pojma od nogometu, da je 3-5-2 neznalica. S tom istom formacijom je napravio čudo s Veronom i sad radi čuda s Marseilleom. Tamo ima igrače, u Hajduku ih nije imao i to je kraj priče", napisao je Kukoč pa dodao:

"To je još jedan dokaz da nije problem uvijek u treneru. Isto je sada s Lekom, samo je on na Poljudi stigao s tri trofeja koja je osvojio s formacijom 3-4-3. I njega se sad vrijeđa da nema pojma, a jedina i prava istina je da nema kvalitetne igrače da odgovore toj formaciji. Tu sve završava."

Kukoč je za Hajduk u 24 utakmica zabio dva gola i upsiao tri asistencije, a igrao je još i u Istri, Hrvatskom Dragovoljcu, Bresciji, CSKA Sofiji, Livornu, Comu, Zrinjskom, Honvedu, Kisvardi, a sada nosi dres Opatije.


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što je Ivan Leko želio poručiti s izjavom kako nije u Hajduk došao kako bi trenirao juniore? U kakvom stanju splitski klub dočekuje najveći hrvatski derbi protiv Dinama? Je li se u redovima Modrih jedan igrač napokon stabilizirao? Kako je Istra 1961 došla do četvrtog mjesta u prvenstvu i je li to dokaz kako je projekt s Alavesom uspio? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 11:03