Sandro Gotal i Artem Milevski

 TOM DUBRAVEC/CROPIX
PRIJATELJI GA SPASILI

Bivši igrač Hajduka zbog alkohola završio u bolnici: ‘Situacija je jako ozbiljna, liječnici se bore...‘

‘Hvala Bogu, uspjeli smo ga smjestiti u bolnicu‘, rekao je bivši suigrač Artema Milevskog
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2023. 09:20

Tužne vijesti stižu o nekadašnjoj zvijezdi ukrajinskog nogometa i splitskog Hajduka. Artem Milevski je završio u bolnici nakon što je popio ogromnu količinu alkohola i stanje je i više nego ozbiljno.

Danas 38-godišnjak je nekada slovio za najveću nadu ukrajinskog nogometa. Trebao je biti nasljednik Andrija Ševčenka, no previše je volio lagodan život, a premalo treninge pa mu karijere nije bila ni približno blistava kako je trebala biti.

Pad u karijeri je počeo 2012. godine dok je igrao za kijevski Dinamo u kojem je bio velika zvijezda. Alkohol i provod su ga koštali veće karijere. Za kijevski Dinamo je u 278 nastupa zabio 87 golova, a onda je 2013. godine počeo lutati. Igrao je za Gaziantepspor, Hajduk, RNK Split i još nekoliko klubova.

Ipak, alkohol je volio više od treninga i utakmica, a to ga je sada skoro koštalo života. Srećom, na vrijeme je hospitaliziran, a dramatične trenutke je prepričao njegov prijatelj i bivši suigrač iz reprezentacije Aleksander Alijev.

- Želim raščistiti stvari oko Milevskog. Hvala Bogu, uspjeli smo ga smjestiti u bolnicu. Ovdje je već pet dana i situacija je jako ozbiljna. Liječnici se bore, ali za sada je dobro - otkrio je Alijev.

Milevski je za Ukrajinu nastupio 50 puta i zabio osam golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 03:05