MARKO TODOROV Cropix
EMOTIVNA OBJAVA

Bivši nogometaš Hajduka poslao poruku jednom od bjegunaca sa Skalica: ‘Zauvijek sam uz tebe...‘

Bivši je hajdukovac na spornu objavu u samo sat vremena prikupio više od stotine lajkova
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. travanj 2023. 16:16

Splitski nogometaš i bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč na svojem je Facebook profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s Jerkom Radićem, jednim od bjegunaca koje policija dovodi u vezu s pucnjavom na Skalicama, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Zauvijek uz tebe, napisao je rođak legendarnog košarkaša Tonija Kukoča i tome dodao emotikon srca kojim pruža podršku Radiću. Kukoč je na spornu objavu u samo sat vremena prikupio više od stotine lajkova, a prijateljske spone koje ga vežu uz Jerka Radića očito su bile čvršće od spoznaja kojima raspolaže splitska policija, a koje Radića dovede u vezu s napadom na Čubelića. Ovaj bjegunac trenutno radi na poziciji sportskog direktora nogometnog kluba Uskok iz Klisa, ali i kao sportski menadžer što bi dalo naslutiti da se on i nogometaš poznaju i zbog rada u istoj branši.

Podsjetimo, policija traži Radića i još tri muške osobe navodno povezane s pucnjavom koja se dogodila u utorak oko 16 sati na Skalicama, a u kojoj je propucana noga starom policijskom znancu Josipu Čubeliću. Radić se u policijskom evidenciji prvi puta pojavio s 19 godina kada je ispred tadašnjeg kluba "Shakespeare" u Splitu bejzbol palicom zatukao 20-godišnjeg mladića Ivana Perkovića. Kriminalistička istraga je u tijeku, a policija po gradu radi pretrese vozila i traga za ukupno četiri osobe: Jerkom Radićem, Antom Varnicom, Alenom Radićem i Nenadom Petrakom.

Tonći Kukoč je nekoć bio i igrač Hajduka za kojeg je prvi puta službeno zaigrao 2010. godine. Za Bijele je odigrao 58 nastupa u kojima je zabio osam golova. Kasnije je još igrao po Italiji, Bugarskoj, BiH te Mađarskoj prije nego li se vratio u Hrvatsku gdje trenutno, prema Transfermarktu, nastupa za trećeligaša NK Opatiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 03:00