Marko Livaja i Mislav Karoglan

 ANTE CIZMIC Cropix
‘BIO JE KAO MODRIĆ‘

Bivši trener Hajduka: ‘Evo što zamjeram Livaji. A čujem po Splitu i da kasni na treninge...‘

‘On je uzor mladim igračima i kad je dolazio, morao je znati da će svi nositi njegov dres‘
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2023. 15:50

Bivši trener Hajduka Mišo Krstičević se osvrnuo na Marka Livaju i njegovu mogućnost igranja s Nikolom Kalinićem. Priča je to koja se već neko vrijeme vrtjela medijskim prostorom, a sad je opet aktualizirana jer bi novi trener Mislav Karoglan navodno mogao vratiti Kalinića u klub.

Krstičević je gostovao u emisiji Sport nedjeljom i pričao o svojem bivšem klubu čiji je dres nosio i kao igrač od 1978. do 1983. godine. S Hajdukom je osvojio i naslov prvaka Jugoslavije, a kasnije je bio i trener, te obnašao neke druge funkcije. Sada vodi NK Jadran iz Ploča.

- Mora se pronaći neki način. Arrigo Sacchi je rekao da mu je najveća greška u životu što nije pronašao poziciju za Roberta Baggija. Imao si Kalinića koji ima top inteligenciju, ali nije uspjelo i šteta. Livaji ipak zamjeram nešto. On je uzor mladim igračima i kad je dolazio, morao je znati da će svi nositi njegov dres - rekao je Krstičević pa dodao:

- On se svojim ponašanjem možda nije uspio nametnuti u tom dijelu. Čujem po Splitu da kasni na treninge. Volio bih da djeca koja dolaze znaju da je on bio kao Modrić, redovan na treninzima, pazio na kilažu... - rekao je Krstičević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:44