Jakov Prkić/Cropix
ZNAKOVITA ODLUKA

Četiri hajdukovca platila su ceh debakla s Dinamom: Znači li ovo da su trajno izgubili mjesto u prvih 11?

Treba pričekati nedjelju i Lokomotivu i onda konstatirati tko počinje u kontinuitetu gubiti poziciju
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. ožujak 2023. 12:22

Četiri igrača su izgubila mjesto u startnoj postavi nakon maksimirskog derbija. Možda je tvrdnja i pretenciozna, ali činjenica je da su Lovrencsics, Ferro, Anello i Sentić platili ceh za poraz u derbiju.

Jasno je da Sentić nije krivac, dapače, bio je jedan od najboljih u jako lošem izdanju Bijelih, međutim za Osijek je Leko odlučio među vratnice staviti iskusnijeg, šest godina starijeg Lučića koji krajem mjeseca puni 28. Lučić srećom i nije imao posla u Gradskom vrtu, pa se treneru nema što reći u izboru čuvara mreže.

Najzanimljivije je pitanje vratara u promjena za osječki Kup dvoboj, jer ostale promjene uglavnom su dolazile uslijed prikazane igre i promjene sustava. Mikanović je u igri sa četvoricom u zadnjoj liniji uvijek imao prednost ispred Lovrencsicsa, dok su Ferro i Anello bili najlošiji pojedinci prošlonedjeljnog debakla u Zagrebu, stoga su očekivano izgubili mjesto u momčadi.

Ali treba pričekati kako će Leko nastaviti u nedjelju protiv Lokomotive i tek onda konstatirati tko počinje u kontinuitetu gubiti poziciju startera. U ovakvim procjenama opreza nikada dosta.

Leko će okršaj s Lokomotivom najaviti danas od 14.30 sati, nakon čega će biti poznato i više detalja o sastavu splitske momčadi za nedjeljni okršaj na Poljudu.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:41