Slavlje igrača Dinama

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
HRVATSKI MMA BORAC:

‘Dinamo mi je vratio želju za borbom, zahvalio sam Ristovskom. Hajduk? Neka pozovu Joea Bidena‘

"Cijela momčad Modrih je zaslužna za moj povratak", kaže nam Filip Pejić
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 28. srpanj 2024. 18:42

Ljubitelji hrvatskog klupskog nogometa napokon će doći na svoje početkom kolovoza kada će krenuti nova sezona SuperSport HNL-a. Prvenstvo će u petak, 2. kolovoza na Maksimiru otvoriti branitelj naslova Dinamo i Istra 1961.

Navijači Modrih nadaju se da će ova sezona biti manje turbulentna nego prošla, kada je Dinamo u puno navrata izgledao dosta loše te se nije činilo da će uspjeti osvojiti naslov, ali fantastičan kraj sezone ipak je iznjedrio duplu krunu te su u Maksimirskoj 128 imali razloga za slavlje.

Jedan od onih kojemu je ta sezona i preokret utjecala na karijeru jest poznati hrvatski MMA borac Filip Pejić (32). U razgovoru s njim povodom nove borbe, otkrio nam je i da ga je Dinamo na neki način vratio u život.

image

Filip Pejić (sredina)

RANKO SUVAR Cropix

- Znate li kako je ta prošla sezona utjecala na mene? Vidite da sam se vratio borbama, ha-ha. Ponosan sam na sve dečke koji se bore, grizu, pogotovo na one koji su iz našeg grada, igraju za Dinamo. Meni je Dinamo vratio želju i volju, to sam napisao i Ristovskom, zahvalio sam mu se na takvoj borbenosti. Kada ga gledaš kako grize kao lav, i kada ne ide, on grize! Cijela momčad je zaslužna za moj povratak, ali njemu sam se javio, s njim sam u kontaktu. Zahvalio sam mu na cijeloj sezoni, svi su mi dali ogroman vjetar u leđa, ali i "nogom u stražnjicu", da se vratim u dvoranu i pokosim sve ispred sebe. Idemo i ove godine po titulu! - euforično će Pejić koji ima novi zadatak u vidu jednog od najpopularnijeg borca u regiji, Crnogorca Vase Bakočevića (34) s kojim će se boriti na FNC 19 priredbi u Puli 7. rujna.

Nismo mogli zaobići i Hajduk, koji je doveo uistinu velika imena u klub. Došao je Ivan Rakitić, Perišić je otprije tu, nada da će doći i Džeko dalje postoji, ali, Pejića to nije briga. Štoviše, našalio se i povukao paralelu s predsjedničkim izborima u Americi i na kraju poručio:

- A, evo i Biden daje ostavku, neka ga pozovu za novog predsjednika, ha-ha. Dinamu nitko ne može ništa!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. rujan 2024 12:25