GORAN MEHKEK Cropix
OČEKUJE SE SPEKTAKL

Dinamo objavio cijene karata za derbi, hajdukovci u nekoliko sati razgrabili sve ulaznice za gostujuću tribinu

Online prodaja počinje u srijedu 13. prosinca u 11 sati i završava u nedjelju 17. prosinca u 17:15 sati
Piše: SNObjavljeno: 12. prosinac 2023. 13:38

Dinamo će u nedjelju, 17. prosinca, na Maksimiru dočekati Hajduk u 19. kolu SuperSport HNL-a. Najveći hrvatski derbi je na rasporedu u 17:15, a Dinamo će u srijedu 13. rosinca u 11 sati pustiti u prodaju karte za članove kluba. Dio karata, njih 3000 namijenjenih gostujućim navijačima, već je rasprodan.

Torcida je dobila priliku kupovati karte po pet eura i cijeli kontigent karata za goste je rasprodan u samo nekoliko sati.

Iz Dinama su objavili cijene karata za domaće navijače, kao i način i vrijeme kupnje.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Hajduk su sljedeće:

Tribina sjever dolje 5 eura

Tribina sjever gore 5 eura

Tribina zapad dolje 25 eura

Tribina zapad gore 20 eura

Iz kluba su poručili kako "ONLINE prodaja ulaznica počinje u srijedu 13. prosinca u 11 sati i završava u nedjelju 17. prosinca u 17:15 sati".

"Ulaznice će online putem moći preuzeti ili kupiti isključivo aktivni članovi GNK Dinamo

ONLINE kupovina ulaznica biti će omogućena isključivo aktivnim članovima GNK Dinamo", stoji na stranicama Dinama.

Online prodaja ulaznica moguća je na servisu: https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9.

Što se tiče fizičke prodje ulaznica na Ticket pointu, ona kreće u subotu 16:12. u 11 sati i trajat će do nedjelje 17:12. u 18 sati. I tu će ulaznice moći kupiti isključivo ‘aktivni članovi GNK Dinama‘. Ipak, do ulaznica će moći i oni koji nisu članovi i to preko članova.

Svaki aktivni član GNK Dinama će na Ticket pointu moći kupiti po pet ulaznica za derbi, uključujući i svoju ulaznicu. Ostale osobe za koje član kupuje karte, ne moraju biti članovi. Iz Dinama su pojasnili i kako se ‘aktivnim članom‘ smatra svatko tko se u klub učlanio do 10. prosinca 2023. godine.

U nastavku vam donosimo i ostale servisne informacije iz Dinama vezane za derbi:

"VAŽNE INFORMACIJE O AKTIVACIJI ČLANSTVA

Članovi koji su se učlanili do 30.11. i izvršili uplate s tim datumom, trebali bi putem pošte zaprimiti svoje članske iskaznice do početka prodaje ulaznica

Članovi koji su se učlanili u periodu od 30.11.do 10.12., svoju člansku iskaznicu mogu podići u Fan Shopu na Stadionu Maksimir zaključno s 15.12. kako bi se izbjegle gužve u Fan shopu na dan i dan prije utakmice

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice UEFA natjecanja od srpnja 2023. do lipnja 2024.

NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime.

Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

ČLANOVI - POGODNOST BESPLATNE ULAZNICE

Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza na 4 utakmice Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru unutar 365 dana od učlanjenja. Pogodnost za ovu utakmicu vrijedi za tribine sjever gore i zapad gore.

Članovi besplatnu ulaznicu mogu preuzeti na ticket pointu uz predočenje članske iskaznice i osobne iskaznice u vremenu kada je ticket point otvoren za prodaju ulaznica ili online putem već od 13. prosinca.

Preuzimanje besplatnih članskih ulaznica online: https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

Napomena za članove kluba vlasnike godišnje ulaznice:

Članovi kluba kupnjom godišnje ulaznice dobivaju mogućnost dolaska na svaku domaću utakmicu u sezoni 2023/24. u svim natjecanjima stoga nemaju mogućnost preuzimanja četiri besplatne pojedinačne ulaznice za utakmice domaćih natjecanja.

TRIBINA SJEVER DOLJE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani). Pristup ulazima je iz smjera Svetica.

TRIBINA SJEVER GORE - ULAZ

Za navijače s ulaznicom za tribinu sjever gore bit će otvoren ulaz istok (ulaz s Maksimirske ceste). Pristup ulazu je iz smjera Hondlove ulice.

Po završetku utakmice za navijače na tribinama sjever dolje i sjever gore bit će otvorena sva tri izlaza.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Hajduk otvoreni od 15:15 sati.

Na ulazima na stadion bit će organizirana kontrola dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. Personalizirana ulaznica", stoji na stranicama kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 05:53