RONALD GORSIC Cropix
EUFORIJA PRED DVOBOJ

Dinamo pokrenuo veliku akciju uoči derbija: ‘Iskažimo podršku našim igračima‘

Plavi bi remijem ili pobjedom probili granicu od šest mjeseci bez poraza u službenim utakmicama
Piše: SNObjavljeno: 09. rujan 2024. 13:40

Završena je prva ovosezonska reprezentativna stanka, pred hrvatskim je nogometašima povratak klupskim obavezama. Vraća se i SuperSport HNL, a u petak nas od 20 sati očekuje najveći derbi hrvatskog nogometa.

Dinamo i Hajduk odmjerit će snage na Maksimiru u dvoboju prve i treće momčadi prvenstva. Modri su do prošlog kola bili jedina stopostotna momčad, no remijem protiv Rijeke na Rujevici ‘zaustavili su se‘ na 13 bodova. Iza Bijelih je učinak od tri pobjede i dva remija, odnosno 11 bodova s kojima se zbog lošije gol razlike nalaze iza druge Rijeke.

Hajduk bi eventualnom pobjedom preskočio Dinamo na tablici, dok bi Plavi remijem ili pobjedom probili granicu od šest mjeseci bez poraza u službenim utakmicama! Momčad Sergeja Jakirovića posljednji je poraz upisala još sredinom ožujka, kada je u Solunu s 1:5 poražena od PAOK-a.

U svakom slučaju, očekuje nas pravi nogometni spektakl, euforija raste iz dana u dan, a svoj dio ‘zadatka‘ u toj priči odradio je i Dinamo pokrenuvši veliku akciju uoči derbija.

"Pozivamo sve navijače da na svoje balkone izvjese plave zastave, majice ili šalove s Dinamovim obilježjima te objave svoje fotografije i označe nas kako bismo ih mogli podijeliti sa svim navijačima. Zaplavimo sve i iskažimo podršku našim igračima uoči derbija", poručili su iz zagrebačkog kluba putem društvenih mreža.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. rujan 2024 13:41