RONALD GORSIC Cropix
REAKCIJE IZ MODROG TABORA

Dinamovi heroji nakon dominacije: ‘Ovi bodovi vrijede duplo, a Čačić nas je smirivao na poluvremenu...‘

Dvostruki strijelac poručio je da se osjeća odlično, zdravlje je ‘na mjestu‘ i pun je samopouzdanja
Piše: SNObjavljeno: 26. veljača 2023. 19:09

Nakon velike 4:0 pobjede zagrebačkog Dinama nad Hajdukom, pred kamerama su govorili maksimirski heroji Luka Ivanušec i Martin Baturina.

- Možemo biti zadovoljni i ja i cijela ekipa. Dominirali smo od prve do zadnje minute, napravili puno dobrih situacija i apsolutno zasluženo pobijedili. Napravili smo dobar ‘skauting‘, dobro smo se pripremili i ušli s velikom motivacijom u ovu utakmicu. Ovi bodovi vrijede duplo. Kažem, zaslužena pobjeda. U svlačionici je bio dogovor da nastavimo dalje i u drugom poluvremenu. Nemamo se što povlačiti, navijači i treneri uvijek traže našu igru. Takvu smo i odigrali - poručio je Ivanušec, dvostruki strijelac nedjeljnog derbija, pa završio:

- Osjećam se odlično na ovoj poziciji, zdravlje je dobro i pun sam samopouzdanja. Trenutno je situacija odlična.

image

Gol Luke Ivanušeca

RONALD GORSIC Cropix

Baturina je zabio za 2:0 te asistirao prilikom trećeg pogotka.

- Jedna jako dobra utakmica u kojoj smo potpuno dominirali i zasluženo pobijedili. Dogovorili smo se da ćemo izaći na teren onako kako dostoji Dinamu, da idemo po tri boda. Zato smo se mogli nadati najboljem.

image

Martin Baturina

BORIS KOVACEV Cropix

Otkrio je i atmosferu na poluvremenu, kada je na Maksimiru već stajalo 3:0 u korist domaćina.

- Sretni smo došli u svlačionicu, a trener Ante Čačić nas je smirivao. Rekao nam je da pokušamo nastaviti ovako i da ne primimo pogodak. Je li prvenstvo riješeno? Mislim da nije, uvijek se može dogoditi neki kiks, trebalo maksimalno koncentrirano ulaziti u sve iduće utakmice.

Za kraj je ukratko najavio i četvrtinu finala Kupa protiv Lokomotive, koja im je na rasporedu u srijedu od 15 sati.

- Oni su težak protivnik koji je uvijek najbolji protiv nas, idemo pobijediti i to je to - poručio je Baturina.

Hajdukovci su, razumljivo, bili utučeni, tek je Dario Melnjak imao volje izgovoriti par riječi:

- Definitivno nismo napravili ono što smo htjeli i ono što smo dogovarali. Dinamo je dobro otvorio utakmicu, a mi nažalost loše, i na kraju s tih 3:0 na poluvremenu nismo uspjeli napraviti ništa. Moramo detektirati što je pošlo po zlu jer nas ne ide u zadnje vrijeme. Vjerujem da ćemo se skupiti, imamo utakmicu već u srijedu što je dobro, to će nam pomoći da ovu utakmicu što prije zaboravimo, makar teško će to biti zaboraviti. Čestitam protivniku, a na nama je da prihvatimo ovu poziciju u kojoj jesmo te se nadamo da ćemo zajedno ubrzo napredovati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 05:43