DUJE KLARIC Cropix
UGLEDNO LICE

Dragulj Hajduka odabrao superagenta: ‘Već je na listi mnogih europskih nogometnih velikana‘

Navodno su već stizale ponude za talentiranog 16-godišnjaka iz svlačionice Bijelih
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 03. ožujak 2023. 21:58

Dragulj Hajdukove svlačionice Luka Vušković odavno je tema koja je nadišla granice Hrvatske. Navodno su ove zime brojni velikani pokazali interes za 16-godišnjeg talenta Bijelih. Fabrizio Romano, jedan od najpraćenijih sportskih novinara svijeta, objavio je da je Vušković odabrao agenta, a radi se o uglednom licu čija agencija predstavlja samu elitu.

- Hrvatski talentirani branič Luka Vušković već je na listi mnogih europskih klubova, a sada je odabrao super agenta Pinija Zahavija - stoji na Twitter profilu talijanskog novinara.

Zahavijeva agencija Gol International predstavlja prvoklasne igrače poput Roberta Lewandowskog iz Barcelone, Christophera Nkunkua iz Leipziga ili Perišićevog suigrača iz Tottenhama Pierre-Emilea Hojbjerga.

image

Luka Vušković

TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u dugotrajnom razgovoru sa splitskim novinarima dotakao se teme Vuškovićeve prodaje, a kazao je da ga klub ne mora prodavati da bi preživio.

- Naravno da je on projekt kluba, pa potpisali smo na tri godine. Nije to bilo lako. Hvala ovoga puta i njegovom ocu na svemu. Bi li ga vi prodali i za koliko? Ako dođe dobra ponuda, prodali bi ga. Ako je on najbolji, najveći talent, mora biti velika ponuda. Brojke mu idu u prilog, vidimo ono što vidimo, a sad se može posvetiti tome da igra. Kad dođe ponuda sagledat ćemo, ako bude dobro, napravit ćemo taj transfer... Ako nije preko Vlašićevih osam milijuna onda nije najbolji... Rekao sam, klubu fali pet milijuna eura. Treba nam 10 milijuna od transfera ili Europe. Rekao sam, ne moramo ga prodavati da bi preživjeli i nadam se da će tako i ostati.


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:13