DUJE KLARIC Cropix
OŠTRI TALIJAN

Drama na Poljudu, Gennaro Gattuso zbog nediscipline iz momčadi odstranio Ivana Perišića

Reprezentativac Vatrenih se nije našao na letu za Zagreb s ostatkom momčadi koja u nedjelju čeka utakmicu s Lokomotivom
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. kolovoz 2024. 21:42

Gennaro Gattuso izbacio je Ivana Perišića iz momčadi pred susret s Lokomotivom, hrvatski reprezentativac nije s Hajdukom u subotu navečer zrakoplovom doputovao u Zagreb. Zbog nediscipline na posljednjem treningu održanom u subotu poslijepodne talijanski trener odučio je Perišića odstraniti iz ekipe.

Koliko će dugo Perišić biti izvan ekipe znat će se sljedećih dana, ali jasno je da je nakon ovog čina pod veliki upitnik došao ostanak 35-godišnjeg napadača u Hajduku s kojim ima ugovor do 30. lipnja 2025. godine, ali postoji i klauzula po kojoj od 29. kolovoza može otići ukoliko netko plati 200.000 eura.

image
JáN KROšLáK/TASR/PROFIMEDIA Ján Krošlák/tasr/profimedia

Nema šale s Gattusom, pokazao je Talijan već prilikom odlaska na Farske Otoke da će disciplina u momčadi biti na prvom mjestu, pa je tada izbacio Sahitija s popisa putnika za uzvrat s HB Torshavnom.

Ali, izbacivanje Perišića puno je veća, snažnija vijest. Perišić je trebao biti jedan od najvažnijih igrača Hajduka ovog ljeta, međutim igrama to dosada nije potvrdio, a nakon izbacivanja iz momčadi radi disciplinskih razloga ostaje vidjeti kakva je uopće njegova budućnost u bijelom dresu s obzirom da ima mogućnost iskoristiti stavku iz ugovora koja mu pruža opciju odlaska za 200.000 eura do kraja ovog mjeseca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. kolovoz 2024 22:12