VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
DAMBRAUSKAS UOČI 3. KOLA

‘Dva tjedna bez utakmica su previše, trebamo uhvatiti ritam. Varaždin neće biti lak suparnik nikome‘

Nakon dva tjedna bez utakmica nogometaši Hajduka se u subotu opet vraćaju u natjecateljski pogon
Piše: SNObjavljeno: 28. srpanj 2022. 15:14

U subotu u 21 sat u Varaždinu gostuju Splićani u sklopu 3. kola Supersport HNL.a

Utakmicu je najavio Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

"Dva tjedna bez utakmica su previše s obzirom na vremenske prilike. Jedva čekamo utakmicu u Varaždinu. Trebamo uhvatiti ritam, a za to nam trebaju utakmice svakog tjedna. Odigrali smo u ovom razdoblju dvije prijateljske utakmice, protiv Posušja i Solina. Rezultat u njima nije bitan. Možemo reći da su to bile četiri utakmice s obzirom da su igrali četiri različite postave. Bilo je dobrih, ali i lošijih stvari. To su bile trening utakmice, a prije jedne od njih odradili smo i jak jutarnji trening", rekao je trener Hajduka.

Dotaknuo se i sljedećeg suparnika.

"Mnogo igrača Varaždina ima iskustvo igranja u HNL-u. Protiv Slaven Belupa su bili malo nesigurni, ali su nesretno izgubili. U drugoj utakmici protiv Istre, uz sav respekt Istri, Varaždin je bio bolja momčad. Bili su organizirani, pokušali su dominirati. Sigurno neće biti lagan protivnik nikome."

Upitan je Dambrauskas i je li igračima već u mislima europska utakmica?

"Znamo ako budemo dobri u Varaždinu to će biti važno za četvrtak. Sigurno će i igrači imati motivaciju kako bi pokazali da zaslužuju igrati i u idućoj utakmici", zaključio je Dambrauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 08:47