Ilustracija

 BOZIDAR VUKCEVIC/CROPIX Cropix
KRUŽI SNIMKA

Eskalirale tenzije između Torcide i BBB-a, policija potvrdila tučnjavu: ‘Smeće, izvadi ruke iz džepova!‘

Nemili događaj uoči najvećeg hrvatskog nogometnog derbija potvrdili su i iz splitske policije
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. ožujak 2022. 11:42

U posljednjih nekoliko sati na društvenim mrežama se dijeli vrlo uznemirujući video zapis, piše Slobodna Dalmacija. Naime, iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora Dalmacija Danas saznaje da su na području Splita 'oteta' dvojica navijača Dinama.

Nije poznato gdje je nastala snimka koja se trenutno dijeli, a muškarci navodno pripadaju navijačkoj skupini Bad Blue Boys.

Na video zapisu (koji je u posjedu naše redakcije) vidljivo je da su se najvjerojatnije pripadnici navijačkih skupina verbalno prepirali, a na kraju je došlo i do fizičkog nasrtaja i nasilja nad dvojicom mlađih momaka.

Mladići, najvjerojatnije pripadnici različitih navijačkih skupina prvo su se sukobili verbalno, a onda i fizički.

- On ti ide na utakmice. Ja navijam za Hajduk, a on navija za Dinamo, čuje se na snimci.

"Šta je? Izvadi ruke iz džepa. Smeće..." govorio je muški glas dok je udarao mlađe muškarce.

Nemili događaj potvrdili su i iz splitske policije.

- Obavještavamo vas da raspolažemo informacijama o događaju sa snimke koji se dogodio danas oko 17 sati i 30 minuta na području Radunice u Splitu. Naime, policijski službenici su u blizini mjesta događaja malo prije 19 sati zatekli oštećene osobe. Zaprimljena je prijava.

Na okolnosti događaja odmah smo započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem, te je ubrzo jedna osoba koja se dovodi u svezu s događajem pronađena i dovedena u službene prostorije policije, dok za drugim sudionicima tragamo", rekli su za Dalmaciju Danas iz PU splitsko-dalmatinske.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 18:32