ANTE CIZMIC Cropix
REZULTATI ANKETE

Evo kako ste ocijenili čovjeka koji je ispisao povijest najvećeg hrvatskog derbija

Požutila su po četiri igrača obje ekipe, a u našoj anketi tražili smo vas da ocijenite suđenje
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2024. 20:36

Osim po velikoj pobjedi Dinama, derbi 28. kola Supersport HNL-a ostat će upamćen i po premijernom nastupu njemačkog suca Daniela Sieberta. Dok je Nijemac prije 15 dana dijelio pravdu na susretu druge Bundeslige između Paderborna i Braunschweiga, na Veliku subotu osvanuo je na Poljudu. Prvi je to put u povijesti da su najveći hrvatski derbi sudili strani suci.

U njegovu su bilježnicu ušla po četiri igrača Bijelih i Modrih, a u našoj anketi tražili smo vas da ocijenite suđenje njemačkog arbitra. Opcije su varirale od vrlo nezadovoljan do vrlo zadovoljan, a evo kako su glasali čitatelji Sportskih novosti.

U trenutku pisanja ovoga članka čak 63% vas vrlo je zadovoljno Siebertovim suđenjem. 25% čitatelja odabralo je opciju "Zadovoljan", dok je 6% odabralo "Niti zadovoljan, niti nezadovoljan". 2% čitatelja je nezadovoljno njemačkim sucem, a samo 4% procijenilo je da su vrlo nezadovoljni Siebertom.

Sve u svemu, Siebert je dobio i više nego prolaznu ocjenu od javnosti koja je zadovoljna njemačkim djeliteljem pravde. Novi derbi Hajduka i Dinama, u srijedu u Kupu od 19 sati, također će suditi strani suci, a glavni djelitelj pravde bit će Fabio Maresca, 42-godišnji Talijan iz Napulja.

Anketu ćemo ostaviti otvorenom. Dakle, moguće su promjene navedenih rezultata:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
31. ožujak 2024 20:36