VOJKO BASIC Cropix
ČOVJEK IZ SJENE

Evo tko zapravo objavljuje moćne Rakitićeve poruke o Hajduku, neprimjetan je, a radi golem posao

Iza cijele te planine fotografija i videozapisa stoji čovjek jako blizak bivšem Vatrenom
Piše: SDObjavljeno: 25. srpanj 2024. 06:12

I dalje zvuči nestvarno, Ivan Rakitić postao je igrač Hajduka. Tri su dana prošla otkad je vijest postala službena, i dalje je glavna sportska tema, interes se ne gasi. Kako i bi, takva zvijezda igrat će u Hajduku, piše SD.

Jedno je sigurno, neće još igrati sutra protiv HB Torshavna, bit će na Poljudu, pozdravit će stadion pun navijača, ali na prvi nastup još ćemo pričekati.

Sada odbrojavamo dane dok Ivan ne zaigra, ne istrči na teren u bijelom dresu, kakav će to biti trenutak. I dalje se piše, komentira, priča o legendi Seville i Barcelone, a i sam Ivan je odigrao ulogu u tome.

image
VOJKO BASIC Cropix

Primijetili su svi ogromnu količinu objava Rakitića o njegovom potpisu za Hajduk, svakih nekoliko sati objavi nove fotografije, nove videozapise iz drugih kuteva. Nije mu dosta, jasno je da posebno emocionalno proživljava ovaj trenutak, da su mu Hajduk i Split nadmašili sva očekivanja.

Posebno je lijep onaj zadnji video, motivi Splita, kluba i Hrvatske, sve što je milo svakom hajdukovcu.

Ipak, iza cijele te planine fotografija i videozapisa stoji čovjek jako blizak Rakitiću, došao je s njim u Split i brine o jako važnom dijelu njegove karijere.

Riječ je o Mathiasu Padilli, Švicarcu, stručnjaku za digitalni sadržaj. On je taj koji je najviše zaslužan za hrpu Rakitićevih objava o Hajduku, naradio se za vikend, očito se i njega dojmio cijeli nedjeljni događaj, teško da je tako nešto doživio prije u životu.

U svakom slučaju, ako ste uživali prateći svaki Rakitićev potez, svaku objavu vezanu uz Hajduk, a ne sumnjamo da mnogi od vas jesu, za to možete zahvaliti upravo Padilli.

Radi "u sjeni", u suradnji sa švicarskom nogometnom agencijom Excensy, koja se brine za Rakitićevu karijeru kao i za karijere mnogih drugih nogometaša.

Padilla na društvenim mrežama ni ne koristi pravo ime, ipak, označen je na svim Rakitićevim objavama. Mathias Padilla radi sa mnoštvom nogometnih zvijezda, a surađivao je i s drugim Vatrenima, Gvardiolom i Kovačićem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 12:09