Filip Bradarić se ipak neće vratiti u Hajduk

 VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
BOMBA IZ ZAGREBA

Filip Bradarić se ne vraća na Poljud, već potpisuje za zagrebački sastav: ‘Sviđa mi se kako razmišljaju!‘

Bivša zvijezda Hajduka bi karijeru trebala nastaviti u drugoligašu iz metropole
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2022. 21:52

Senzacionalna vijest iz Zagreba! Filip Bradarić, bivši igrač Hajduka kojeg se povezivalo s povratkom na Poljud nakon što je u rujnu ostao bez kluba, dolazi u redove hrvatskog drugoligaša NK Jaruna.

Prema pisanju portala Sportnews, Bradarić je na pragu dogovora s Jarunom. To je potvrdio Darko Janječić Žica iz NK Jaruna.

"Postoji velika mogućnost da Filip Bradarić do zimskog prijelaznog roka zaigra za Jarun", rekao je Janječić, a sve je potvrdio i sam Bradarić:

"Imam volju igrati za momčad koju vode ovi ljudi. Dva mjeseca do zimskog prijelaznog roka ne planiram ništa i odigrat ću bez ikakvih financijskoh uvjeta. Mislim da će ženi i djeci odgovarati boravak u Zagrebu. Vidim da su ljudi OK, korektni su i sviđa mi se njihov način razmišljanja", rekao je Bradarić.

Bradarić je za Hajduk u 58 utakmica zabio tri gola i upisao sedam asistencija, a osim za Bijele igrao je i za Rijeku, Cagliari, Al-Ain, Primorac, Celtu Vigo i Al-Ahly gdje je bio do rujna ove godine. Sada bi karijeru trebao nastaviti u Jarunu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 01:09