Mario Pašalić na stadionu u Ženevi

 JURICA RADIĆ
DOK SVIRA RADIO...

FOTO: Hrvatski reprezentativac gledao juniore Hajduka, u poluvremenu snimljen s Jakobušićem i Nikoličiusom

Osim Hrvata, utakmicu je gledala i bivša zvijezda Milana Mario Balotelli
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2023. 19:29

Hajdukovi juniori su u Ženevi gdje protiv Milana igraju u polufinalu Lige prvaka. Juniore splitskog sastava u Švicarskoj prati više od pet tisuća navijača. a na tribinama su se pojavile i brojne poznate ličnosti.

U svečanoj loži smjestili su se bivši Vatreni Zvonimir Boban, Alen Bokšić, Stipe Pletikosa koji su sjedili s predsjednikom Hajduka Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom, vositeljom Akademije Borom Primorcem i njegovim suradnicima Matom Radićem, Goranom Sablićem i Hrvojem Vukovićem.

Do Ženeve je potegnuo i veliki Hajdukovac i bivši igrač Bijelih Mario Pašalić. Hrvatski je reprezentativac i počeo karijeru u Hajduku, a za Bijele je u 38 utakmica zabio 11 golova, te upisao pet asistencija. Pašalić, koji sada igra za Atalantu, na poluvremenu je razmijenio nekoliko riječi sa Jakobušićem i Nikoličiusom.

Pašalić je već ranije isticao kako mu je želja karijeru završiti u Hajduku i da će se sigurno vratiti u svoj voljeni klub, no taj scenarij je još daleko od realizacije. Sjajni 28-godišnji veznjak prema Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura i sigurno još nekoliko sezona ne planira povratak na domaće travnjake.

Osim Pašalića, utakmicu je gledala i bivša zvijezda Milana Mario Balotelli koji trenutno nastupa za švicarski Sion.

Linker
06. svibanj 2024 00:39