Gennaro Gattuso

 ANTE CIZMIC Cropix
PORUKA IZ SPLITA

Gattuso izbjegao presicu: ‘Preostaje nam doliti još malo benzina, otići u Zagreb...‘

‘Oni su dobri, ali mi ćemo dati sve od sebe‘, rekao je trener Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2024. 15:58

Gennaro Gattuso nije imao klasičnu konferenciju za medije uoči derbija s Dinamom. Iz Hajduka su odlučili da ne pošalju trenera pred medije nakon turbulentnih događaja i konferencija Nikole Kalinića i predsjednika Ivan Bilić. Iz Hajduka su zato poslali izjave Gattusa medijima.

- Igramo protiv kluba koji je navikao na ovakve utakmice. Oni ih igraju stalno, a mi moramo biti veliki Hajduk. Idemo u Zagreb napraviti dobar rezultat. Oni su dobri, ali mi ćemo dati sve od sebe - najavio je derbi Gattuso pa dodao:

- Mi smo već ove sezone pokazali da možemo odigrati velike utakmice. Neki su igrači bili s reprezentacijama, nisu trenirali s nama, ali svi koji su bili ovdje su trenirali maksimalno. Preostaje nam doliti još malo benzina, otići u Zagreb, dati sve od sebe i odigrati kako najbolje možemo, s velikom osobnošću.

Hajduk je u prošloj utakmici igrao bez Šarlije i Bambe, a u kadar se vraća i Uremović koji je pauzirao zbog tri žuta kartona.

- Da. Lijepo je imati sve igrače na dispoziciji. Vraća se Bamba, također i Uremović, iako je Elez odigrao odličnu utakmicu i dao sve od sebe, ali super je stvar kad možemo sve igrače imati na okupu i biti oni pravi - zaključio je Talijan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. rujan 2024 15:58