Gennaro Gattuso

 VOJKO BASIC Cropix
VELIKA GESTA

Gattuso najavio: ‘Dvadeset godina se nisam obrijao, ali učinit ću to pod jednim uvjetom‘

‘Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija‘
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2024. 13:35

I ove godine održat će se humanitarna ‘Bradata aukcija‘. Prvi koji se prijavio ovoga puta bio je trener Hajduka Gennaro Gattuso koji je rekao da će obrijati bradu u humanitarne svrhe.

‘Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija. Dvadeset godina nisam obrijao bradu, ali u humanitarne svrhe ću to rado napraviti. Ali pazite, moramo skupiti bar 10 tisuća eura i brijem se‘, rekao je Gattuso i pozvao i druge da učine isto.

‘Bradata aukcija‘ je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a prikupljene donacije uplaćuju se lokalnim udrugama za borbu protiv raka.

‘Pokrenuta je u Splitu i do prošle godine je bila isključivo lokalna priča, no lani smo se proširili na istok Hrvatske, u Vinkovce, a ove godine pridružila se i Pula ‘rekao je Marko Sučić, suosnivač ove hvalevrijedne akcije kojoj su se priključili i drugi poznati bradonje poput Gorana Ivaniševića, kuhara Davida Skoke, barmena Filipa Pleteša i drugih.

Linker
24. listopad 2024 13:36