Gennaro Gattuso i Bruno Durdov

 JAKO PRKIC Cropix
TALIJAN BRILJIRA

Gattuso najveći gaf preuzeo na sebe pa ispalio: ‘Ako to ne poštuju, neće zagaziti na teren dok sam ja tu‘

Komentirao i Durdova: ‘Ako umisli da je veliki igrač pogriješit će, ali ja sam tu da se to ne dogodi‘
Piše: Frane MaršićObjavljeno: 21. rujan 2024. 23:13

Različitog raspoloženja bili su treneri Gorice i Hajduka nakon poljudskih 4:1 za Bijele. Momčad Rajka Vidakovića djelovala je solidno, ali samo prvih 45 minuta.

- Odigrali smo do sada najlošiju utakmicu, nismo bili pravi. Nismo se došli braniti, težili smo napasti što nam se na početku i isplatilo. Uslijedilo je dosta individualnih pogrešaka. Darivali smo Hajduka što su oni iskoristili svojom kvalitetom i čestitam im na pobjedi.

Što se Gorici dogodili nakon vodstva?

- Nismo napravili ozbiljan faul, ali ni oni nam kvalitetom nisu dozvolili da ih uopće dodirnemo. Trenutno je Hajduk prejak za nas.

image

Rajko Vidović

JAKO PRKIC Cropix

Ozljeda Radoševića?

- Istegnuće ligamenata - rekao je Vidović i dotakao se Hajduka.

- Ako nastave ovako, sigurno mogu biti prvaci.

Analizirao je Vidović i izvedbu Durdova.

- Znali smo da ulazi unutra i da ima udarac, zabio je eurogolove. Napravili smo puno grešaka protiv ovakve momčadi, rezultat je mogao biti i veći - zaključio je Rajko Vidović.

Sjajno je raspoložen bio Gennaro Gattuso nakon izvedbe njegovih momaka i njih je stavio u prvi plan.

- Nisam ja nikakav heroj, to su moji igrači. Puno se i griješi i pogađa, nisam nikakav heroj.

Bruno Durdov?

- Zaslužuje igrati kao i ostali mladi igrači. Nikome ništa ne poklanjam i iza svega stoji samo rad. Dok je god tu disciplina, ti će igrači igrati. Ne igraju godine, tko nije discipliniran neće zagaziti na teren dok sam ja tu. Durdov je postao veliko ime u svijetu nogometa, željezo se kuje dok je vruće. Ako umisli da je veliki igrač pogriješit će, ali ja sam tu da se to ne dogodi i neće se dogoditi - iskren je Gattuso koji odbija raditi predikcije prvenstva.

- Ne volim to, čeka nas Rijeka. Ne mogu ništa obećati. Trebamo ovaj stadion zapaliti entuzijazmom i da to navijači prepoznaju.

image
JAKO PRKIC Cropix

Što možemo očekivati u Rijeci?

- Teška utakmica, odmorit ćemo se do utorka i kreće priprema za tu utakmicu. Velika utakmica i moramo biti veliki da bismo ostvarili pozitivan rezultat u Rijeci - rekao je Gattuso i dotakao se zahtjevnosti utakmice s Goricom.

- Bili smo u problemu u početku, jako smo se loše otvarali prema naprijed. Ne možemo očekivati da će igra u svakom trenutku biti cvijeće. Lažan je rezultat bio na poluvremenu, rijetko se događa da Livaja promaši onakve dvije tri situacije. Greška Uremovića ide na mene jer tražim da se igra na takav način - jasan je Talijan i dotakao se fizičkog izgleda i ritma svoje momčadi.

- Mogu naglasiti da su naše zamjene bile pravo pojačanje za našu momčad, unijeli su svježinu i mogli smo držati taj ritam. Pohvale svima, stvara se mentalitet momčadi. Nakon poraza Gorice od Rijeke sam bio zabrinut jer oni mogu naštetiti svakome. Puno sam pričao s igračima jer znam da nakon pobjede u derbiju zna doći hladan tuš - završio je Gennaro Gattuso čija je priprema igrača za ovu utakmicu očito uspjela.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 23:20