DAMIR KRAJAC Cropix
POSEBNE PRIPREME

FOTO: Gattusova naredba mora se poštovati, policija i redari pazili da se ne provuče neki uljez

Predstavnici medija jedini su uz ponešto domaćih kibica dobili priliku gledati slovensku premijeru uživo
Piše: Ivan VrankovečkiObjavljeno: 04. srpanj 2024. 07:40

Napustio je Hajduk pitoresknu obalu bledskog jezera i hotel Park da bi u Radomlju pokraj Ljubljane u srijedu popodne odigrao prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji. Ugostio ga je klub domaćin s kojim ima posebne odnose i gdje je prošlih sezona igralo niz njegovih igrača. a trener Gennaro Gattuso se opet odlučio za zatvorenu provjeru, kakve su bile s Veležom i Posušjem.

Očito je talijanskom strategu u ovoj fazi rada najvažniji mir i zato se Hajduk odlučio sakriti od navijača u trening kampu Radomlja, baš onako izvan ruke gdje se bez navigacije lako i zaluta. No, na veličini kampa s pet terena i svim popratnim sadržajima pozavidjeti Radomlju mogu skoro svi hrvatski prvoligaši, koji bi uvjete u Sloveniji objeručke prihvatili kao svoju svakodnevicu.

image

Nikola Kalinić

DAMIR KRAJAC Cropix
image


DAMIR KRAJAC Cropix
image


DAMIR KRAJAC Cropix
image


DAMIR KRAJAC Cropix
image

Gennaro Gattuso

DAMIR KRAJAC Cropix
image

Ivan Bilić

DAMIR KRAJAC Cropix

Predstavnici medija, ponajprije iz Hajdukove press službe i digitalne televizije, jedini su uz ponešto domaćih kibica dobili priliku gledati slovensku premijeru uživo, a policija i redari pazili su već na ulazu u trening centar da se ne provuče i neki uljez. Hajdukov autobus došao je sat i prije dvoboja, a Gattuso je odmah poveo igrače na zagrijavanje. Kao prethodnica stigla je članica Uprave Marina Akrap, zatim i predsjednik Nadzornog odbora Aljoša Pavelin, a 45 minuta prije starta pojavio se i predsjednik Ivan Bilić. Srdačni stisak ruke sa starim drugom iz nekih davnih vremena sa stadiona širom Europe i svijeta nije izostao....

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image


DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

Premijera dresova novog tehničkog sponzora obilježena je točno u 17 sati objavom na klupskoj stranici, a prvi bijeli dres s plavim hlačama i čarapama zadržao je tradicionalna obilježja kluba, pa je grb Hajduka sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan “Hajduk živi vječno”.

Logo Adidasa smješten je na desnoj prednjoj strani dresa, a na rukavima su prepoznatljive tri crte njemačkog brenda sportske opreme. Dres je inspiriran povijesnim modelima u kojima su hajdukovci osvajali prvenstva i kupove u svim državama, a odiše elegancijom i jednostavnošću. Druga garnitura je gostujuća, također u tradicionalnim Hajdukovim bojama crvenom i plavom, koja se pamti još od 1911. i osnivanja kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. rujan 2024 05:49