Bruno Petković

 GORAN SEBELIC Cropix
NEMA NIKAKVE LOGIKE

‘Gledam i ne vjerujem tko izvodi korner u Dinamu! Ja ne znam što je to, je li to nedisciplina, ili anarhija?‘

‘Kakav je nered vladao na toj utakmici najbolje pokazuje jedan detalj‘, smatra Ivković
Piše: SNObjavljeno: 29. siječanj 2024. 07:16

Dinamo je uz dosta sreće izborio prva tri boda ove godine, a njegov nastup u Puli i minimalnu pobjedu protiv Istre prokomentirao je Tomislav Ivković u emisiji ‘Stadion‘. No, prvo se osvrnuo na neugodni 3:0 poraz od Lokomotive u odgođenoj utakmici koja je odigrana još prošle srijede.

Bivšeg vratara Dinama je uz generalno lošu i bezidejnu igru Modrih posebno zapanjio jedan detalj.

"Dugo nisam vidio Dinamo toliko zbunjen i nemoćan, taktički loše postavljen. Dinamo nije stvarao šanse kroz igru, što mene kao dinamovca posebno zabrinjava. Stariji igrači - Ademi, Petković, Mišić, oni moraju biti u stanju voditi momčad i pogurati je kad ne ide. A kakav je nered vladao na toj utakmici najbolje pokazuje jedan detalj. Dinamo gubi 2:0, i ima korner. Ja gledam i ne vjerujem tko ga izvodi. Bruno Petković!? Znači igrač koji je jedan od najopasnijih u šesnaestercu ide izvoditi korner. Ja ne znam što je to, je li to nedisciplina, ili anarhija? To recimo pokazuje kakvo je stanje u Dinamu", iskreno je šokiran bio Ivković.

Ukazao je i na nelogičnost u subotnjoj utakmici protiv Istre, a tiče se ovog puta Martina Baturine, koji je u igru ušao u 64. minuti umjesto Ademija.

image

Martin Baturina

GORAN MEHKEK Cropix

"Atmosfera oko kluba nije pozitivna, nervoza se može rezati nožem. Klub ne funkcionira kao cjelina i događa se veliko iznenađenje - da Dinamo igra ovako kako igra. a Martin Baturina sjedi na klupi, ne igra od početka. Je li on žrtveno janje ili netko treniran mišiće na njemu? Pa on je jedan od najboljih igrača, najtalentiraniji i najvrjedniji u svlačionici. On je i reprezentativac Hrvatske. I od njega mi sad stvaramo rezervu!? To se ozbiljnom klubu ne smije dogoditi. Neke igrače treba istrpjeti dati im uvjete da se razvijaju. Baturina mora igrati", poručio je Ivković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:52