Aljoša Pavelin

 JAKOV PRKIC Cropix
NOVO IME NA POLJUDU

Hajduk ima novog predsjednika Nadzornog odbora: Splićanin naslijedio Benjamina Perasovića

Održan je i prvi sastanak nadzornika s Upravom kluba na čelu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 01. rujan 2022. 19:42

Na Poljudu je u četvrtak poslijepodne održana konstituirajuća sjednica novog Nadzornog odbora Hajduka, a za predsjednika je izabran Aljoša Pavelin, dok je zamjenik predsjednika Goran Jujnović Lučić. Tako je Aljoša Pavelin na mjestu predsjednika NO naslijedio Benjamina Perasovića.

Pavelin je 52-ogodišnjak rođen u Splitu, odrastao u Kaštel Sućurcu, ali danas živi i radi u Rijeci. Nakon diplomiranja na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, zaposlio se u telekomunikacijama i najveći dio karijere proveo je u Hrvatskom telekomu. Nakon 17 godina karijere u telekomunikacijskom i ICT sektoru 2016. godine otišao je u riječki Viktor Lenac gdje je preuzeo mjesto predsjednika uprave brodogradilišta.

image

Aljoša Pavelin

MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Nakon odlaska iz Viktora Lenca postao je predsjednik, odnosno izvršni direktor međunarodne tvrtke PBM grupa specijalizirane za popravke velikih brodskih motora i sustava upravljanja s neovisnim tvrtkama u Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Litvi, Turskoj i Kini. Od 2021. je i član Nadzornog odbora Zračne luke Split.

Novi Nadzorni odbor je potvrđen na Glavnoj skupštini kluba održanoj 30. kolovoza, a u novom sazivu četvrtog po redu NO još su Lukas Oliver Pavić, Dražen Zec i Roberto Bitunjac. Održan je i prvi sastanak s Upravom kluba na čelu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 04:29