Jan Mlakar

 JAKOV PRKIC/CROPIX Cropix
ŽELJA? REZULTAT!

‘Hajduk je pokazao što mu je bitnije‘: Na Poljudu odbili milijune, a to dodatno potvrđuje jednu drugu priču

‘Ako imate ponudu za 23-godišnjaka koji vam treba, onda ga želite zadržati‘, kaže Naletilić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 01. veljača 2022. 18:09

Je li Hajduk napravio dobar potez kada nije prihvatio ponudu Pise za Jana Mlakara? Pitanje je intrigantno jer prema riječima igračeva zastupnika Amira Ružnića splitski je klub odbio dva milijuna eura tražeći četiri milijuna.

- Nema spora da Pisa ima platežnu moć za takve iznose - potvrdio nam je i Marko Naletilić, hrvatski menadžer s talijanskom adresom.

Pritom Naletilić nije ulazio u detalje ponude s kojom nije upoznat, međutim, iskusni menadžer drži da Hajduk ni u čemu nije pogriješio ako je odbio realizaciju transfera.

- Pričamo hipotetički... Ako imate ponudu za igrača od 23 godine, napadača koji vam treba u ostvarivanju visokih ciljeva, onda razvidno ne gledate iznos, već želite zadržati igrača. Jednostavno, treba vam. Zato smatram da je Hajduk pokazao što mu je bitnije, a ukoliko Splićani ostvare rezultat do kraja sezone, bit će i novih ponuda - dodao je Naletilić.

Na Poljudu se ponuda za Mlakara nije uzimala kao prioritet jer Bijeli u "špici" nemaju velikih rješenja. Livaja je neprikosnoven, uz njega su Mlakar i Ljubičić na poziciji centarfora. Uostalom, prošle subote, kad se ozlijedio Biuk, sva trojica su igrala u napadu. Ostanak Mlakara još više potvrđuje i najave da će se teško realizirati povratak Kalinića. Da je Hajduk siguran u dolazak Kalinića, razgovaralo bi se možda o ponudi za Mlakara, ovako je momčad ostala na prvom mjestu.

Uz to, iz talijanskih izvora je stigla još jedna važna informacija. Lorenzo Lucca, koji je bio na korak od prodaje u Sassuolo, ostao je u Pisi. Nisu se Sassuolo i Pisa uspjeli dogovoriti oko transfera koji je trebao iznositi u rasponu od 10 do 12 milijuna eura. Centarfor dvometraš je ostao u Pisi, koja uz njega ima još dva napadača, pa je milijunska kupovina četvrte "špice", nakon propalog transfera Lucce, ipak izgledala pomalo utopijski.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:44