Mislav Karoglan

 ANTE CIZMIC Cropix
PRIPREME U UMAGU

Hajduk je poseban, jedinstven, a to se najbolje vidi po jednom detalju na pripremama u Umagu

‘Nemaju Poljaci taj privilegij‘, kažu nam domaćini dok se autobus Slaska približavao hotelu Coral
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2024. 23:28

Osvanuo je još jedan sivi dan u Umagu. Hladnoća štipa, sunca nema na vidiku, vrijeme definitivno za spavanje. Možda nekom koga “život miluje”, ali ne i nogometašima, koji moraju na teren. Uzeli su Bijeli svoje potkape, dobro ih navukli i krenuli s Karoglanom u grupama na umaški travnjak. Probijao se klupski bijeli autobus kroz istarska polja i ravnice, dok je miris svježeg asfalta jasno sugerirao kako se “šminkaju” prilazne ceste sportskog centra u kojem dominira svjetski poznati teniski teren. Ljeti su tenisači glavne “face” Stella Marisa, ali zimi su im hajdukovci “ukrali show”. Vidi se da je netko važan u Umagu, budući da je policija prisutna na svakom koraku. Prate autobus Bijelih svakodnevno od hotela do terena.

- Nemaju Poljaci taj privilegij - kažu nam domaćini dok se veliki zeleni autobus Slaska bez pratnje približavao hotelu Coral.

Hajduk je jedinstven, poseban. Policija je diskretno prisutna i na terenima gdje treniraju Bijeli. Čuvaju hajdukovce, premda na treningu nema previše fanova. Hladno je, škola u punom jeku, a utakmice su ipak zanimljivije od treninga. U srijedu su Bijeli u Kopru, u subotu se utakmicom upravo protiv Slaska opraštaju od Umaga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 14:00