Marko Brkljača

 TOM DUBRAVEC Cropix
PORUKA S POLJUDA

Hajduk najavio tužbu zbog intervjua: ‘Degutantne optužbe koje su iznesene nemaju nikakve veze s istinom‘

Povodom intervjua Olivera Brkljače za neke hrvatske medije oglasili su se iz Hajduka
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 03. srpanj 2022. 21:29

Oliver Brkljača, otac novog igrača Dinama Marka, 17-godišnjeg veznjaka koji je kao slobodan igrač napustio Hajduk i prešao u Maksimir, dao je intervju za neke hrvatske portale u kojima je prozvao čelništvo splitskog kluba zbog nekorektnosti u pregovorima oko potpisa novog ugovora njegovog sina s Hajdukom.

Nakon prozivki Olivera Brkljače, koji je splitski klub istaknuo kao glavnog krivca za Markov odlazak, Hajduk se promptno oglasio putem kratkog priopćenja u kojem piše:

"Na dan završetka pregovora s igračem Markom Brkljačom i njegovim zastupnicima jasno smo i transparentno iskomunicirali razloge zbog kojih nije došlo do dogovora između dvije strane. Degutantne optužbe koje je njegov otac Oliver Brkljača iznio u dijelu medija nemaju nikakve veze s istinom, HNK Hajduk ne funkcionira na takav način te ih sa zgražanjem odbacujemo. Zbog svega izrečenog, prisiljeni smo pokrenuti odgovarajuće pravne postupke u svrhu zaštitite prava i integriteta Kluba, kao i institucije predsjednika te sportskog direktora Kluba".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 18:35