VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
VELIKI PROBLEMI NA POLJUDU

Hajduk ostao bez čak sedmorice igrača, još dvojica su upitna, a Livaja mora posebno pripaziti zbog Dinama!

Karoglan će morati razmisliti jesu li oporavljenici spremni već od subote krenuti u natjecateljski ritam
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. listopad 2022. 16:53

Čak sedam igrača neće imati na raspolaganju Mislav Karoglan za subotnji dvoboj s Goricom. Ima ozlijeđenih, kartoniranih sa žutim i crvenima. Nikola Kalinić, Lukas Grgić, Toni Borevković i Stefan Simić su ozlijeđeni, zatim Gergo Lovrencsics i Marco Fossati imaju po treći žuti karton, dok je Kristijan Dimitrov u Cvetkovcu dobio crveni karton.

Sedmorica nisu na dispoziciji, a pritom su upitni Lovre Kalinić koji je preskočio Cvetkovec zbog problema s mišićem zadnje lože, te David Čolina koji se oporavlja od ozljede, ali Karoglan će u petak odlučiti idu li na put u Veliku Goricu.

Kod obojice upitnih treba uzeti u obzir i činjenicu da je sljedeća utakmica derbi s Dinamom, pa će shodno tome Karoglan razmisliti jesu li oporavljenici spremni već od subote krenuti u natjecateljski ritam.

Uoči Gorice, a pred derbi s Modrima treba dodati još jedan detalj - dvije javne opomene koje na svom osobnom kontru imaju dvojica napadača Bijelih, Jan Mlakar i Marko Livaja. Obojica se moraju pripaziti da u Gorici prođu bez žutog kartona koji bi ih onemogućio u nastupu kontra Dinama. Uvijek je zahtjevna utakmica pred derbi, tako će Bijelima ove subote biti i Gorica. Igra se u Turopolju, ali mora se misliti i na derbi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 20:00