Tino Blaž Lauš

 FOTO: ROBERT MATIć/HAJDUK.HR
PAO JE DOGOVOR

Hajduk potpisao s povratnikom na Poljud: ‘Nekada je bilo psihički teško, ali bio je to pravi put za mene‘

Tino Blaž Lauš potpisao je danas ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine
Piše: SNObjavljeno: 04. rujan 2023. 16:00

Tino Blaž Lauš potpisao je danas ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine, pohvalio se splitski sastav na svojim službenim stranicama.

Riječ je o 22-godišnjem veznjaku koji je nedavno debitirao za prvu momčad Bijelih kada je ušao u igru protiv Rudeša i na terenu proveo 11 minuta. Lauš je svoje seniorsko iskustvo u zadnje dvije godine skupljao u Posušju, Istri 1961 i Veležu, a nakon toga se vratio na Poljud i s prvom ekipom Hajduka odradio cijele ljetne pripreme.

- Stvarno je dobar osjećaj potpisati ugovor s Hajdukom. Nedavno sam debitirao za prvu momčad protiv Rudeša, nije bilo puno minuta, ali za mene je to veliko i nadam se da će uskoro biti još prilika. Trudio sam se na pripremama u Sloveniji, zadovoljan sam kako je to prošlo, mislim da sam ih korektno odradio. Sada je na meni da dalje dajem sve od sebe. Puno su mi pomogle i posudbe, nekada je teško psihički, ali ja sam stavio sebi u glavu da je to jedini put i na kraju je ispalo jako dobro za mene - rekao je Lauš nakon potpisa ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 21:22