Marko Capan

 TOM DUBRAVEC Cropix
UGOVOR DO 2026.

Hajduk potpisao velikog talenta koji je već debitirao za prvu momčad: ‘Sada mogu biti dio najvećeg kluba‘

Splitski klub je objavio kako je potpisao novi ugovor s Markom Capanom
Piše: SNObjavljeno: 18. veljača 2023. 19:53

Hajduk je potpisao novi ugovor s Markom Capanom. Ovaj talentirani 18-godišnji veznjak je igrao od prve minute za splitski klub u prošlom kolu protiv Varaždina, a dosadašnji ugovor mu je trajao do kraja aktualne sezone. Novim ugovorom bit će vezan do ljeta 2026. godine.

"Marko je kao kapetan predvodio Hajdukovu juniorsku momčad u aktualnoj sezoni, a na početku ove godine pozvan je na zimske pripreme s prvom momčadi. Nastupio je u četiri prijateljska susreta, a debi za prvu momčad ostvario je prošlog vikenda u 4:1 pobjedi na gostovanju u Varaždinu gdje je asistirao za prvi pogodak Darija Melnjaka.

image

Mindaugas Nikoličius, Marko Capan i Lukša Jakobušić

ROBERT MATIć (HAJDUK.HR)

Prve nogometne korake napravio je u rodnom Bjelovaru, odnosno okolnim klubovima, odakle je 2018. godine prešao u Lokomotivinu školu nogometa, a zatim u ljeto 2020. godine prelazi u Hajdukovu Akademiju gdje nastavlja svoj razvoj kroz kadete, juniore sve do danas kada je već upisao službeni debi za prvu momčad i potpisao prvi službeni ugovor", objavili su na službenoj stranici Hajduka. Tamo se prenosi i prva izjava Capana nakon potpisa ugovora:

- Stvarno sam presretan zbog potpisa i zbog toga što mogu biti dio najvećeg Kluba. Sad sam mirne glave i mogu se spremiti za sutrašnju utakmicu. Uvijek sam fokusiran na nogomet i teren. Prilikom samog dolaska u Hajduk privukla me samo emocija, ovdje svi žive taj klub, ja navijam za Hajduk. Ovdje mi je sada prelijepo i ne bih ovo mijenjao - kazao je mladi veznjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 20:04