DUJE KLARIC Cropix
TEŠKO PODNOSE KRITIKU

Hajduk povukao drastičan potez, navijači ih žestoko napali: ‘Je li ovo Sjeverna Koreja?‘

Ogorčeni navijači javili su se na prvoj objavi koja je dostupna za komentiranje
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2024. 12:55

Nakon medijskog nastupa Nikole Kalinića, koji se dogodio u srijedu, Hajduk se odlučio na drastičan potez kojim je na Facebooku onemogućio komentiranje objava splitskog kluba, i to unatrag gotovo dva tjedna.

Potez je to koji je po prvi put uveden na objavi odlaska Ivana Perišića, a nastavio se na objavi u kojoj je priopćena smjena Nikole Kalinića s pozicije sportskog direktora kluba.

Ipak, nakon Kalinićevog istupa, administrator Hajdukovog Facebooka dao si je truda i ugasio komentare na svim objavama u rujnu. Tako je prva sljedeća objava dostupna za komentiranje ona od 31. kolovoza, kada su juniori Hajduka s 10:0 pobijedili suparnike iz RNK Splita.

Na toj i nekim sljedećim objavama nakupilo se mnoštvo nezadovoljnih navijača koji su očito "skrolali" tražeći objavu na kojoj bi mogli izraziti svoje mišljenje. Izdvojili smo neke od njihovih komentara.

"Postajemo gori od Dinama u puno segmenata"

"Nadzorni odbor, mrš iz Hajduka! Je li ovo Sjeverna Koreja?"

"Ovdje ste zaboravili ugasit komentare."

"Klub naroda isključio komentare naroda. Ne daj bože uputit kritiku velikim vođama na katu..."

"Je l‘ zbroj ljudi iz NO ima ukupno veći IQ od sobne temperature? Već 20 godina ništa.. donose odluke, a uvijek drugi odgovorni i zbog njih "plaćaju glavom"... Ovakve odluke ne donose ni oni što igraju Football Manager.. A vidim zabranili komentiranje.. Najbolje da refundirate i novac od članarina, godišnjih pretplata jer Vaše vođenje kluba ne vrijedi ni crnog ispod nokta."

"Još uvijek ste zabranili komentare, pa je l‘ vas nije sramota?"

Linker
12. rujan 2024 13:32