Nikola Kalinić, Marin Ljubičić i Marko Livaja

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
SADA JE SLUŽBENO

Hajduk prodao Marina Ljubičića! Evo koliko će Splićani zaraditi na transferu mladog napadača

Marin je odmah po dolasku u Austriju postao prvotimac te je trenutno vodeći strijelac kluba
Piše: SN/HinaObjavljeno: 23. prosinac 2022. 10:09

LASK Linz iskoristio je opciju otkupa napadača Marina Ljubičića koji je krajem lipnja ove godine otišao na posudbu u redove austrijskog kluba te je Marin od danas i službeno igrač LASK-a, javlja službena stranica Hajduka. Kako saznajemo, u poljudsku blagajnu na račun ovog transfera stižu tri milijuna eura.

- ‘Sa pituron bilon prosa si kroz vene…‘ Toliko emocija, toliko toga u ovih 11 godina… Hvala za sve! Nikad zbogom samo doviđenja! #HZV #rekreacija - poručio je Ljubičić preko Instagrama nedugo nakon što je ova vijest postala službena.

Hrvatski 20-godišnji nogometaš potpisao je petogodišnji ugovor s austrijskim prvoligašem, objavio je i klub iz Linza u petak.

Nakon što je odigrao sjajnu polusezonu i postigao 13 pogodaka u 17 utakmica, čelnici LASK-a odlučili su iskoristiti mogućnost za otkup Ljubičićevog ugovora te ga dugoročno vezati za svoj klub.

"Moj boravak u LASK-u je do sada bio odličan. Predviđam da će nam zajednička budućnost, uz veliku podršku naših navijača, biti sjajna - jedva čekam nastavak sezone", izjavio je Ljubičić te dodao da mu je ovaj ugovor najbolji božićni dar.

Nakon 16 odigranih prvenstvenih kola LASK se nalazi na trećem mjestu austrijske Bundeslige s 27 bodova, a ispred njega su RB Salzburg s 39 i Sturm iz Graza s 33 boda.

Linker
25. travanj 2024 06:49