TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Hajduk s mladim veznjakom potpisao novi trogodišnji ugovor, ali još uvijek ga ne vraća na Poljud

Borben je Ćalušić, stalno ga sele iz Hajduka, stalno je na vagi dokazivanja
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. lipanj 2022. 12:50

Ivan Ćalušić produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine, s tim da će sljedeće sezonu nastaviti na posudbi u Radomlju gdje igra još od siječnja ove godine. Suprotno nekim medijskim najavama, nije Hajduk otpisao Ćalušića, dapače, Bijeli su drugo ljeto zaredom produljili ugovor svom 22-ogodišnjem veznjaku.

Ovog puta puno ozbiljnije i dulje, jer Ćalušić je još najmanje tri godine vezna s Bijelima. Može time mirnije gledati prema nastavku karijere, čak i kada je na posudbi, jer evidentno je da se na njega računa u budućnosti. Ali, sam se za takav status izborio, prvenstveno svojom upornošću. U Hajduku je počeo igrati nogomet da bi na pragu 14.godine preselio u susjedni RNK Split.

Šest godina je proveo u Splitu, da bi seniorsku karijeru otzvorio sezonom u Croatiji Zmijavci gdje je proveo jednu sezonu i na ljeto 2020. se vratio u Hajduk. Igrao je godinu dana za B momčad, bio nadomak prelaska u Solin u veljači 2021., ali ipak je ostao u Hajduku potvrdivši da može biti stoper, desni bek i zadnji vezni. Dapače izborio se među rijetkima za ostanak u prvoj momčadi nakon rasformiranja B momčadi.

Dobio je i novi ugovor, debitirao za prvu momčad, otišao potom na posudbu u Radomlje i opet produžio ugovor. Borben je Ćalušić, stalno ga sele iz Hajduka, stalno je na vagi dokazivanja, ali ugovor do 2025. godine snažna je satisfakcija čak i na posubi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 11:07