Screenshot: HNK Hajduk
REKORDNE BROJKE

Hajduk se pohvalio: Najbolja sezona u 10 godina, sjelo više od milijun eura, naš cilj je - nemoguće!

‘Hvala vam na nezaboravnoj 2022., a uskoro krećemo zajedno do tih 100 000 članova Hajduka!‘
Piše: SNObjavljeno: 27. prosinac 2022. 20:26

Godina na izmaku ostat će zapamćena na Poljudu iako je naslov prvaka ponovno izmaknuo iz ruku Hajdukovih igrača. Međutim, Livaja i društvo donijeli su važan trofej u poljudske vitrine nakon 9 godina (Hrvatski kup), a postavljen je i novi rekord po broju članova.

Splitski klub pohvalio se danas s rekordnih 90 480 ćlanova.

"Bliži se kraj godine u kojoj su navijači u nikad većem broju stali uz Hajduk. Brojač se zavrtio na početku godine i nije stajao dok su padali brojni povijesni rekordi, a novi se nizali i konačno se zaustavlja danas na izvanrednoj brojci od 90 480 (slovima: devedeset tisuća četiristo osamdeset) članova.

Navijači, ta pokretačka snaga Hajduka, odvela ga je do najbolje sezone u zadnjih deset godina, a kroz članarine se na račun kluba slilo više od milijun eura!

Nemamo puno vremena za odmor, nova godina je na vratima, a brojač članova spreman je odvrtiti još puno članova i rekordnih brojki, a sve uz emocije strast i bezrezervnu pripadnost klubu za kojeg dišemo!

Hvala vam na nezaboravnoj 2022., a uskoro krećemo zajedno do tih 100 000 članova Hajduka! Zato jer ga volimo, jer ga živimo i zato jer, kako je davno rekao Biće Mladinić, nemoguće, to je naš cilj!", objavio je Hajduk na svome Facebooku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 19:11