Marko Livaja i Lukša Jakobušić

 Screenshot/facebook/hnk Hajduk Split
‘NA APARATIMA‘

Hajduk u hibernaciji nakon odlaska Jakobušića: ‘Kao da živimo u gradu duhova, nitko se ne čuje...‘

O sposobnosti Nadzornog odbroa ovisi koliko će trajati poslovni vakuum
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. travanj 2024. 23:17

Kako opisati atmosferu na Poljudu nakon smjene predsjednika Lukša Jakobušića? Nije jednostavno, ali sami zaposlenici Hajduka pomogli su nam sa dvije slikovite rečenice.

- Kao da živimo u gradu duhova. Nitko se ne čuje, nikoga nema.

Proljeće je, ali odlaskom Jakobušića zapao je Hajduk u neku vrstu zimskog sna. Hibernacije. Živi se u iščekivanju novog predsjednika, a do tada klub funkcionira "na aparatima". Bez obzira na ugovore, svi su privremeni, veliki potezi čekaju nove ljude na čelnim pozicijama. Do tada održava se "hladni pogon", radi se samo ono što se zaista mora. Planovi, programi, sve je na čekanju.

Koliko će poslovni vakuum potrajati ovisi isključivo o sposobnosti Nadzornog odbora koji treba što prije pronaći novog predsjednika kluba i krenuti u reorganizaciju struke, momčadi..... Nova sezona je pred vratima, a Poljud živi u samostanskoj tišini. Kao grad duhova u kojem nikoga nema....

Prazni Poljud za susret sa Osijekom ima i medijska ograničenja, jer za taj dvoboj ne vrijede godišnje akreditacije. Pravo pristupa imat će ukupno 40 novinara i 15 fotoreportera koji se mogu akreditirati preko klupske press službe do četvrtka u 16,00 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 14:01