Koga će na kraju izabrati predsjednik Ivan Bilić?

 TOM DUBRAVEC Cropix
ZAVRŠNA FAZA POTRAGE

Hajduk uskoro objavljuje novog trenera. U užem izboru najviše tri imena, evo tko se spominjao

Ambiciozne zadaće čekaju novog trenera, pogotovo što je navijački puk razočaran sezonom na izmaku
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. svibanj 2024. 07:21

Pitanje nasljednika Jure Ivankovića ulazi u završnu fazu odgovora. Imena su se nizala, ali kako vrijeme prolazi sve je manje nagađanja oko izbora trenera. Bliži se kraj sezone, potraga za trenerom ušla je u završnu fazu.

Posljednje informacije govore da su dva, najviše tri trenera ušla u najuži izbor novog predsjednika Ivana Bilića. Ali kakvog trenera bira čelnik Hajduka, kakav profil stručnjaka traži, još uvijek je zagonetka. Spominjali su se Goran Tomić, Ante Šimundža i Nenad Bjelica, kojima se u “medijsku” konkurenciju pridodao i Australac hrvatskih korijena Tony Popovich, koji je još pred tri godine imao kontakt s Bijelima, a danas vodi Melbourne Victory.

Moguće je da se već sljedećeg tjedna imenuje trener koji će povesti Bijele u novu sezonu, ali najkasnije do kraja svibnja imat ćemo čovjeka s kojim predsjednik Bilić kreće u ambiciozno ostvarenje ciljeva. Hajdučkih, visokih ciljeva, koje je istaknuo na promocijskoj press-konferenciji, jedinom dosadašnjem medijskom istupu koji datira iz zadnjeg tjedna travnja.

- Ciljevi su uvijek isti, borit se za prvenstvo i Kup, te nastup u grupnoj fazi europskog natjecanja - poručio je Bilić.

Ambiciozne zadaće čekaju novog trenera, pogotovo što je golemi navijački puk razočaran sezonom na izmaku i toliko željan nove borbe za trofeje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 07:22