ANTE CIZMIC Cropix
SVLAČIONICA BIJELIH

Hajdukov džoker otkrio dramu kroz koju je prolazio: ‘Da sam vjerovao da ću igrati - nisam, trpio sam dugo‘

Prošlu utakmicu je Nevistić vadio, ovog puta sam ja, ali, oni su dvaput zabili, a mi nismo - rekao je Lučić
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2024. 21:29

U finalu 33. izdanja hrvatskog nogometnog Kupa igrat će Dinamo i Rijeka. Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti, dok je Rijeka u prvom polufinalnom ogledu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici identičnim rezultatom porazila Lokomotivu golom Ivana Smolčića u 70. minuti.

Za Dinamo će to biti 24. finale, a do sada je slavio rekordnih 16. puta. S druge strane Rijeka je izborila svoje deveto finale Kupa, a u dosadašnjih osam finala šest puta je slavila.

Bila je to zaista interesantna utakmica na Poljudu u kojoj su novu pobjedu izborili Modri, a nekoliko riječi o samom susretu kazao je i vratar Ivan Lučić:

- Da sam vjerovao da ću igrati danas, nisam, imao sam neke svoje probleme i mislim da su u ovoj utakmici obje momčadi imali svoje šanse. Prošlu utakmicu je Nevistić vadio, ovog puta sam ja, ali, oni su dvaput zabili, a mi nismo - rekao je Lučić, pa nastavio:

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

- Prije dva tjedna sam išao na magnetsku rezonancu i utvrđeno je da mi je puknuo meniskus, trpio sam to već dugo, ali sada sam samo ja tu od vratara. Ali, kad igraš u ovakvom klubu onda se mora.

Kako gledate na nastavak prvenstva?

- Ideš tamo dobiti, nemam druge riječi.

Linker
03. travanj 2024 22:53