Livaju ni trojica nisu mogla zaustaviti

 JOSKO PONOS Cropix
OPET IZVEO MAJSTORIJE

Hajdukov junak nije bio dovoljan za pobjedu: ‘Primili smo dva jeftina gola, nedostajalo nam je hrabrosti‘

Marko Livaja se s dva gola protiv Istre priključio Mislavu Oršiću na vrhu liste strijelaca
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. rujan 2022. 22:55

Nije Hajduk uspio pobijediti Istru 1961 na Poljudu. Dapače, gosti su imali priliku odnijeti sva tri boda, golovima Ercega i Boultama su do 88. minute imali 2:1, a onda se još jednom pojavio Marko Livaja.

Najbolji igrač splitskog kluba i ikona navijača odlično je reagirao na Biukovu povratnu loptu te je pospremio iza gola vratara Majkića. Bio mu je to drugi gol na utakmici, u 47. minuti je nakon duge lopte Eleza majstorski reagirao te doveo Hajduk u vodstvo. Bio je uvjerljivo najbolji igrač Hajduka na ovoj utakmici, ali to nije bilo dovoljno za više od jednog boda za splitski klub.

"Teška utakmica, Istra je igrala dobar nogomet kao što igra cijelu sezonu, a mi nismo bili na našem nivou. Primili smo dva jeftina gola, možemo reći da smo im poklonili te golove i zato je rezultat zaslužen. Najviše nam je nedostajalo te hrabrosti koju smo imali kada smo postigli pogodak za 2:2. Donijeli smo bolje odluke u zadnjoj trećini, a to nam nedostaje cijelo prvenstvo", rekao je Livaja nakon utakmice te dodao:

"Imamo dva tjedna za raditi, svaki trener voli razdoblje uigravanja ekipe. Moramo dignuti glavu, trebamo dalje vjerovati, zaboraviti ove loše rezultate i podići se na viši nivo. Nadam se da ćemo biti bolji nakon stanke", kazao je Livaja.

S ova dva gola Livaja se priključio Mislavu Oršiću na vrhu liste strijelaca SuperSport HNL sa 6 pogodaka. Zanimljivo je kako obojica imaju i isti broj asistencija - po četiri.

Livajine golove na utakmici protiv Istre 1961 pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 20:40