GORAN MEHKEK Cropix
SADA JE SVE JASNO

Hajdukov junak pojasnio ‘slučaj Instagram‘: ‘Svoju ljubav prema navijačima i klubu pokazujem na terenu‘

‘Sretan sam zbog momčadi i što sam pomogao suigračima da ostvarimo današnji cilj‘
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2024. 21:38

Uz Yassinea Benrahoua ovog je tjedna bilo vezano puno upitnika nakon što je na Instagramu obrisao mnoštvo fotografija, pa tako i one u Hajdukovu dresu, kao i natpis da je igrač „bijelih“. No, trener Mislav Karoglan poslao je Benrahoua od prve minute na teren u Velikoj Gorici, a ovaj se, uz Marka Livaju, prometnuo u junaka utakmice. Livaji je asistirao za prvi gol, a zatim zabio drugi, prenosi Slobodna Dalmacija.

- To na Instagramu ništa ne znači, osobno radije svoju ljubav prema navijačima i koliko mi je stalo do kluba pokazujem na terenu, a ne na Instagramu. Ovo je bio moj odgovor i sretan sam – kazao je Benrahou, te prokomentirao uvjerljivu pobjedu nad Goricom:

- Bila je dobra utakmica, pobijedili smo s 3:0, a trebali su nam bodovi. Sretan sam zbog momčadi i što sam pomogao suigračima da ostvarimo današnji cilj. Radili smo na treningu kombinacije na kornerima, ja sam izveo onaj za prvi gol i ispalo je dobro.

Opisao je Francuz marokanskog podrijetla i situaciju za svoj pogodak.

- Slijedio akciju, koja je bila dobra. Pokušao sam biti u zoni koja bi mi omogućila šansu za završetak akcije, imao sam malo sreće, ali mislim da sam bio dobro postavljen – dodao je Benrahou.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 16:48