Leon Dajaku

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
NISU SE DOKAZALI

Hajdukov otpisani dvojac trenira odvojeno od momčadi, razlaz je sada neizbježan, mogu tražiti novi klub

Otpisani dvojac je još uvijek pod ugovorom s Hajdukom, ali kraj je izvjestan
Piše: Frane MaršićObjavljeno: 30. srpanj 2024. 23:00

Očajna prošla Hajdukova polusezona, a time i cijela sezona, morala je posljedično iznjedriti određene "žrtve". Nikola Kalinić je netom po dolasku najavio da zna koga više ne želi u Hajduku i da će im to biti priopćeno. Sudeći po njegovim potezima, riječ je o trojcu Ferro, Benrahou i Dajaku. Ovi su igrači stavljeni na transfer-listu.

Dok je Ferro nakon sporazumnog raskida ugovora pronašao angažman i vratio se u domovinu, Benrahou i Dajaku treniraju odvojeno od prvotimaca i to u Stobreču. Stobreč je lokacija koja se dovodi u vezu s Hajdukom zbog para terena s umjetnom travom. Spomenuti dvojac trenira samostalno, a predgrađe Splita je posljednjih dana baza Hajduka jer se Bijeli tamo pripremaju za uzvrat na Farskim Otocima. Tajna je u umjetnoj travi koja će hajdukovce dočekati i na dalekom putovanju.

Otpisani dvojac je još uvijek pod ugovorom s Hajdukom. Dajaku je čak nešto i pokazao, ipak je punio određene statističke kolone, a mnogi će reći da ima mjesto u trenutnom kadru Bijelih. Njemu je presudila nedisciplina, odnosno nezainteresiranost, a kap koja je prelila čašu bio je odlazak s Benrahouom na Hvar kad je navodno bio ozlijeđen. Yassine Benrahou je bio prvi potez Ivana Leke i u toj je polusezoni mnoge oduševio. No, kada su se očekivanja podigla, jednostavno je nestao i nije bio ni blizu udarne ekipe, što je njemu očito smetalo.

Spomenutom dvojcu se traži novi klub, razlaz je neizbježan, a vrijeme će pokazati u kakvom će to biti obliku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. rujan 2024 21:16