RIJEČ NOVOG TRENERA

Hajdukovci ponosni nakon treće pobjede u nizu! Leko: ‘Stvaramo kult pobjednika!; ‘Spremni smo na sve‘

Hajduk je u šarenom sastavu slavio protiv slovenske momčadi i nastavio stopostotan učinak
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. siječanj 2023. 20:48

Stopostotni učinak na pripremama Hajduk je nastavio u trećoj prijateljskoj utakmici u Poreču gdje su s 2:0 slavili protiv Celja, trećeplasirane momčadi slovenskog prvenstva. Nije na terenu bilo Livaje, Krovinovića, Melnjaka, Sentića i Awaziema, a priliku su dobili igrači iz ‘‘drugog plana‘‘ koji su dobro odradili svoj posao. Marco Fossati je načeo mrežu gostiju u 30. minut, a 18-godišnji talent Jere Vrcić je u 58. minuti zabio za konačan rezultat.

Do kraja priprema preostala je još samo utakmica protiv češkog kluba Slovacko, a trener Ivan Leko jasno je sažeo dosadašnje dojmove iz Istre:

- Zadovoljan sam intenzitetom i kvalitetom, ne ide još lopta idealno po ovakvom terenu, ali napredujemo iz dana u dan. Što se tiče pobjede, želimo svaku pobijediti. Od prvog dana želimo stvarati kult pobjednika, da svi zajedno imamo u glavi kako nije isto pobijediti ili ne. Zabili smo dva pogotka, imali smo dobrih šansi, bio je dobar nogomet. Dali smo šansu dosta mladih, a naš forte od prvog dana treba biti kvaliteta momčadi i onda stiže individualna nadogradnja. Zadovoljni smo, idemo dalje. Ostala nam je još jedna utakmica sa Slovackim, onda slijedi nastavak priprema, nama će svaki trening i dalje biti priprema.

Nakon njega svoje viđenje dao je i danas odlični Stefan Simić koji je odigrao čitav susret.

- Odličan pretposljednji test prije početka prvenstva, sretni smo zbog pobjede i zbog neprimljenog pogotka. Pokazali su se mladi u jako dobrom izdanju. Fossati je postigao fenomenalan pogodak, iščupao je udarac iz kuka. Prekrasno! Vrcić se također lijepo snašao i priveli smo utakmicu kraju. Prvenstvo brzo počinje, ali mi smo spremni tko god da dođe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 22:41