VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
PRIVUKAO POZORNOST

Hajdukovo otkriće zaludilo Dalićevog suparnika na SP-u: ‘Već je na telefonu, želi ga u našoj reprezentaciji‘

‘Impresionirao je svojim nastupima u hrvatskoj ligi, pokazao je dobru tehniku i osjećaj za igru‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 08. svibanj 2023. 12:35

Niko Sigur preko noći je upao u prvi sastav Hajduka, a nakon četiri utakmice u kojima je ostavio i više nego dobar dojam, o njemu se sve češće priča.

Sigur je rođen u Kanadi, do nastupa za prvu momčad Bijelih stigao je nakon epizode u Radomlju, a o njemu su govorili i u kanadskom podcastu Northern Futbol, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Niko Sigur više je defenzivni vezni nego branič. Ima vrlo dobru tehniku i odlične kretnje. Upisao je četiri starta za Hajduk, velik, ogroman klub, a igrao je i u derbiju protiv Dinama. Ima 19 godina, a može igrati za Kanadu i Hrvatsku. Impresionirao je svojim nastupima u hrvatskoj ligi, pokazao je dobru tehniku i osjećaj za igru, odlično se držao i birao kad će ući u prostor i kad treba presjeći loptu.

Kanadski izbornik (John Herdman, op.a.) je već na telefonu, kontaktira ljude i želi ga dobiti da igra za Kanadu. No, sigurno će ga i Hrvati uzeti u obzir za neku od njihovih mladih reprezentacija. Znate, Hajdukovi juniori su viceprvaci Europe i to je vrlo bitna stvar", rekli su voditelji podcasta o Hajdukovom igraču.

image
VOJKO BASIC Cropix

Linker
23. travanj 2024 23:53