VOJKO BASIC Cropix
UPOZORENJE ZA NAVIJAČE

Hajduku prijeti visoka kazna: Ako se ponove scene s polufinala UEFA neće imati milosti

Juniore u ponedjeljak očekuje povijesno finale protiv AZ Alkmaara u Ženevi, a treba im podrška s tribina
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. travanj 2023. 14:27

Navijači Hajduka u velikom broju stižu na finale juniorske Lige prvaka u Ženevu protiv AZ Alkmaara (ponedjeljak u 18 sati), ali ako žele dobro klubu, kako piše Slobodna Dalmacija, morat će pojedinci malo i pripaziti na svoje ponašanje. Kako doznajemo stiglo je upozorenje Hajduku od strane UEFA-e, ozbiljno upozorenje.

Ako se ponove neke scene koje su se dogodile na polufinalu s Milanom, aktiviranje i bacanje pirotehnike, topovskih udara, baklji..., Hajduk će dobiti veliku kaznu.

‘Bijelima‘ prijeti baš paprena kazna. Juniorska Liga prvaka je ipak natjecanje djece, takvim se i doživljava. Stoga su svi oblici nepriličnog ponašanja doživljavaju kao dodatna šaka u oko. A ako ćemo otvoreno nije ni baš adekvatna zahvala nakon što je UEFA prije svega zbog velikog interesa navijača Hajduka pristala promijeniti lokaciju odigravanja završnice s malog i neadekvatnog stadiona u Nyonu na kojem svi koji sada stižu i koji su u petak u Švicarskoj bili ne bi mogli naći svoje mjesto, na veći stadion Servettea u Ženevi.

Linker
28. travanj 2024 15:12