Trajkovski je donio Hajduku pobjedu protiv Belupa, ali klub ima puno problema

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
KOMENTAR LEGENDE

‘Hvala Bogu, Hajduk nije doživio povijesni debakl, ali je bolestan, politika je ušla u klub!‘

Ivan Pudar je prokomentirao pobjedu Hajduka nad Slaven Belupom, ali i generalnu situaciju na Poljudu
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. travanj 2024. 13:33

Hvala Bogu, Hajduk nije doživio povijesni debakl sa šest poraza u nizu. Na početku utakmice me iznenadilo da kapetan nije bio Sahiti, koji ima toliko nastupa za "bijele", već Uremović kojem je ovo prva sezona u klubu - prokomentirao je Ivan Pudar pobjedu Hajduka na gostovanju u Koprivnici, donosi Slobodna Dalmacija.

‘Utakmica je bila revijalna, osim toga što je bilo bitno da Hajduk prekine seriju poraza. Imali su "bijeli" šansi, mogli su ih realizirati više. Buljan je imao dvije jako dobre obrane, s tim da je kod druge, odnosno udarca glavom Pilane, trebao izaći na centaršut i pokupiti loptu. Vidjeli smo i Pukštasa, koji se trudi, ali mu ne ide, muči se.

Opet moram spomenuti jako loš teren. Smeta me, iritira što takav teren imamo u prvoj ligi. No, HNS treba uvesti pravilo da dvije momčadi ispadaju i dvije ulaze u prvu ligu. Onda ne bi bilo revijalnih utakmica nekoliko kola prije kraja, već bi se pet klubova borilo za ostanak, a pet za Europu. Ovako imamo situaciju da utakmica ništa ne rješava, to ne odgovara nikome, momčadi kalkuliraju koga poslati na teren...

Najbitnije od svega je što će dalje biti s Hajdukom. Momčad u novu sezonu sigurno neće povesti Ivanković i ostali treneri koji nemaju licencu, a klub nema ni predsjednika, sportski direktor je također na odlasku. Čim je otišao Karoglan, trebalo je odmah pronaći trenera i sportskog direktora za sljedeću sezonu. U klubu nema adekvatnih ljudi koji se bave nogometom.

Ako se Nadzorni odbor odlučio da predsjednik bude čovjek kao što je Josip Pavić, pa ih je on odbio, onda tu nešto ne štima. Hajduku treba jedan drugi nadzorni odbor, s tri do pet starih legendi koje bi skrenule pozornost da određeni trener ili sportski direktor nisu za Hajduk. Tako nešto imamo u Bayernu.

Govorilo se da treba izbaciti politiku iz kluba, a sada ispada da su je doveli u klub. Politika nam nikako ne treba. Povijest Hajduka se gradila na domaćim trenerima i igračima. Moramo ozdraviti naš klub, svi vidimo da nam je klub bolestan‘, komentirao je Pudar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 13:34