VOJKO BASIC Cropix
NOVA IMENA NA POLJUDU

Ivan Leko kompletirao stručni stožer Hajduka! Evo s kojim ljudima kreće u borbu s Dinamom i napad na titulu

Među pomoćnicima je i Tomislav Rogić Tumba, poznati stručnjak za rad s vratarima
Piše: Slaven Alfirević/SNObjavljeno: 05. siječanj 2023. 11:28

Prvi trening Hajduka pod vodstvom trenera Ivana Leke okupio je brojne fotoreportere, a među pomoćnicima je i Tomislav Rogić Tumba, poznati stručnjak za rad s vratarima, Zadranin koji je već bio u Hajduku, a bio je i dio Lekina stožera i u Belgiji i sad nedavno u Kini, u Shanghai Portu.

Trener Ivan Leko kompletirao je svoj stručni stožer, uz njega će biti pomoćnik Adnan Čustović, trener vratara Tomislav Rogić te kondicijski trener Matthias De Baerdemaeker.

LEKO ODRADIO PRVI TRENING

Nogometaši Hajduka u četvrtak su na glavnom poljudskom travnjaku odradili prvi trening pod vodstvom novog trenera Ivana Leke i njegovog novog stručnog stožera. Prigodnim riječima se od svlačionice oprostio i trener Mislav Karoglan zajedno sa svojim pomoćnicima dobivši veliki pljesak od svih prisutnih, piše službena stranica Hajduka

Nakon uvodnog predstavljanja trenera Leke i njegovog stručnog stožera, Bijeli su izašli na glavni travnjak gdje su trenirali gotovo dva sata, a u poslijepodnevnim satima će se zaputiti prema Novigradu gdje će odraditi središnji dio priprema za nastavak sezone. Boravit će hajdukovci u Istri do 15. siječnja, a u tom periodu će odigrati i četiri prijateljske utakmice protiv Kalcer Radomlja, MOL Fehervara, Celja i Slovackog.

Trener Leko je u ovom trenutku na put poveo sljedećih 26 igrača: David Čolina, Toni Borevković, Marco Fossati, Anthony Kalik, Stefan Simić, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Ivan Lučić, Lukas Grgić, Dario Melnjak, Filip Krovinović, Dino Mikanović, Chidozie Awaziem, Gergo Lovrencsics, Jere Vrcić, Roko Brajković, Jan Mlakar, Karlo Sentić, Dominik Prpić, Marko Capan, Šimun Hrgović, Mate Antunović, Borna Buljan, Luka Vušković, Emir Sahiti i Ivan Ćubelić.

Ostatak igrača priključit će se momčadi u narednim danima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 14:27