Ivan Perišić

 VOJKO BASIC Cropix
PUKLA SURADNJA

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka! Kalinić: ‘U posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica...‘

Sportski direktor Hajduka riješio sve dvojbe
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2024. 15:42

Hajduk Split nanovo se oglasio o situaciji s Ivanom Perišićem, koji je zbog nediscipline izbačen s treninga, a Gennaro Gattuso potom će otkriti da je hrvatski reprezentativac prije 20-ak dana rekao da želi napustiti klub. S Poljuda su se oglasili putem službenih kanala, a priopćenje prenosimo u cjelost.

"U utorak ujutro na Poljudu je održan sastanak s Ivanom Perišićem te nam je sportski direktor Nikola Kalinić prenio sljedeće zaključke:

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu.", stoji u priopćenju Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. kolovoz 2024 20:34