Jug Maksimira ostao je prazan

 SLAVEN KNEžEVIć
PORUKA IZ KLUBA

Iz Dinama ekspresno objasnili zašto je Torcida ostala pred Maksimirom: ‘Ignorirali su naše upute...‘

Zagrebački klub ističe kako su pripadnici Torcide ignorirali upute koje su im poslane prije nekoliko dana.
Piše: SNObjavljeno: 21. svibanj 2022. 20:11

Najveći hrvatski nogometni derbi, onaj između Dinama i Hajduka, proći će bez prisustva gostujućih navijača. Iako je na Maksimir došlo oko 2.000 članova Torcide, oni su se odlučili na bojkot utakmice, odnosno ne ulazak na stadion,

Naime, policija i Dinamova redarska služba ne dozvoljavaju unos nikakvih transparenata Hajdukovim navijačima. Oni su mogli ući na stadion, ali bez transparenata, kao i megafona, odnosno bubnjeva.

"Prije 4 dana su im poslane precizne upute oko unosa navijačkih rekvizita, transparenata i eventualne koreografije, sa svim detaljima gdje trebaju što poslati i kada doći. S obzirom na to da su to ignorirali i došli bez najave sa zastavama, bubnjevima, megafonima i transparentima mi im, kao što smo i najavili u tim uputama, ne može dozvoliti unos. Naravno oni koji imaju karte mogu ući unutra ali bez transparenata, jer ih nisu najavili kako smo iz zamolili", objasnili su cijelu situaciju iz Dinama te dodali:

"U petak smo ponovno zamolili šefa sigurnosti Hajduka da priča s Torcidom da nam pošalju ako nešto žele unijeti i oni su to ignorirali."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 05:38