Top lista hrvatskih nogometnih talenata

 FOTO: CROPIX/ILUSTRACIJA: SN
IGRAČI BUDUĆNOSTI

Izbor Sportskih novosti: tijekom ovog tjedna biramo 15 najvećih talenata hrvatskog nogometa

Pet naših nogometnih eksperata rangirat će najbolje igrače rođene nakon 1. siječnja 2003.
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2023. 22:20

Porazom od AZ-a u finalu u Ženevi, juniori Hajduka srebrom su zaključili svoju avanturu u Ligi prvaka mladih. Finale među europskom elitom najveći je uspjeh juniorskog nogometa u povijesti samostalne Hrvatske, pothvat koji će obilježiti izuzetno nadarenu generaciju Bijelih i usmjeriti joj put prema seniorskim izazovima.

Veliki rezultati koje je Budimirova škvadra ove sezone nanizala među velikanima Starog kontinenta poslužili su kao idealan povod za top listu 15 najvećih talenata hrvatskog nogometa. Tijekom ovog tjedna, od utorka do nedjelje, portal SN objavit će izbor u kojem sudjeluje pet nogometnih eksperata Sportskih novosti te sportske rubrike Jutarnjeg lista.

Dražen Antolić, Mladen Bariša, Predrag Jurišić, Dražen Krušelj i Robert Matteoni rangirali su najbolje od najboljih, vodeći se s dva kriterija: da je igrač rođen nakon 1. siječnja 2003. godine te da je odigrao najmanje jednu seniorsku utakmicu.

Na njihovim listama ima, naravno, očekivanih imena, ali i ponekih iznenađenja čija imena u javnosti još ne odzvanjaju toliko glasno. Tko su potencijalne zvijezde i budući lideri "vatrenih" po sudu naših reportera i komentatora, doznajte već od sutra u podne, kada ćemo objaviti imena plasirana od 15. do 11. mjesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 04:36